Gósol també decideix

(Gósol, 9-10-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament, Rut Carandell, va participar aquest dissabte en un acte de promoció de la consulta per la independència que tindrà lloc el 17 d'octubre a la localitat berguedana de Gósol. Carandell va emplaçar els gosolans a "ser protagonistes de la història i a treballar per a conquerir la llibertat de la nostra nació i no deixar-ho als nostres fills, de la mateixa manera que els nostres pares i avis van lluitar per a portar la democràcia".

La sala del Centre de Muntanya, on hi ha reproduccions dels quadres que Pau Picasso va pintar durant la seva estada a Gósol l'any 1906, es va omplir amb l'assistència d'unes 80 persones per a escoltar els diversos ponents convidats que van argumentar sobre la necessitat d'exercicir el vot favorable a la independència en la consulta del 17 d'octubre vinent.

A més de Carandell, en l'acte, que fou presentat per la presidenta de l'Associació de Dones de Gósol -promotora de la consulta-  també hi van intervenir Lluís Ballús, Jordi Camps, Josep Faura i Joan Rosselló.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament