Reagrupament demana als ciutadans que donin un ampli suport al president Mas al 25N plebiscitari

"En moments excepcionals, actituds excepcionals"

Veure article

11 Comentaris , Pàgines: 1 2 >
Mass media lliures i ponderats
Ara sí que hem sortit a tots els mitjans de comunicació, fa estrany i tot.
Sí, però ...
Crec que al menys als militants, se'ns hauria de donar una explicació i les raons de tota mena per haver pres eixa decisió.
I ho dic perque CiU no ha donat fins ara gaires mostres per confiar en que faci cami directe cap a la independència. Sense anar més lluny, l'actitud vers la campanya del "No vull pagar", amenaçant als autors i no sé si denunciant-los, quan aquest gravament vers Catalunya és del tot discriminatori..
També hi ha un negre núvol amb el finançament irregular del partit, per dir-ho suaument.
També la seva dependència de La Caixa i resta de lobby's econòmics, especialment amb l'empresariat que te molts interessos a Espanya.
Etc., etc.
Màsses dubtes per, de cop i volta, entregar-nos a un partit que fins ara ha sigut practicament a les antípodes de Reagrupament .i en grant part contrari als interessos dels "catalans" per excés de moderació, pactisme i connivència amb Espanya, quan aquesta ens ha combatut frontalment i ho segueix fent.
Aclariu-nos els dubtes, si us plau; han donat proves veritables que es pot confiar en ells? Ara és moment d'abocar-se totalment per fer decantar la balança cap a la nostra llibertat i ho hem de fer sabent perfectament amb què i qui comptem per evitar frustracions que ens conduirien a una derrtota definitiva.
ENDAVANT
ENDAVANT
JO VOTARÉ ARTUR MAS
Són lògics, al meu entendre, els dubtes que genera la decisió. Jo, personalment, i descartada la gran ocasió de fer una candidatura conjunta, crec que cal fer pinya amb Artur Mas. El seu comportament i posicionament, ara per ara, em semblen impecables. Per això, jo votaré Mas i no tant CIU (ja m'enteneu).
Objectiu Estat Català
Reagrupament demostra una vegada més la seva capacitat de maniobrar segons les circumstàncies actuals, sempre amb l'objectiu d'assolir un nou estat català que serà l'única eina que ens permetrà ser catalans de ple dret i regenerar la nostra democràcia.
SI SENYOR!
Un cop més l'encerteu, ara cal Independència, tot lo altre son collonades, llegint els comentaris que fa la gent, es demostra el nivell dels ciutadans d'aquest País, com es pot ser tant curt de mires?
Per una vegada deixem de ser sectaris i puristes, el president Mas, està demostrant que és un líder i te un clar objectiu.
Si no fem un vot clar i majoritari, ja podem plegar. Com deia en Joan Capri, avui en dia d'ideals no se'n troben ni als estancs. Anem per feina!
Primer la independència, desprès ja votarem el que vulguem, fins i tot al que millor ens enganyi si voleu.
Despertem-nos d'una vegada!
Per què no hi ha un front comú independentista ?
Per començar,l'independentisme català separat sense fer un front comú.Com publicava El Periodico,una llista conjunta d'Erc,SI,Reagrupament i el Cup seria la segona força política del Parlament.Una altre decisió histórica perduda!! Espero que no ens hagim d'arrepentir.
Dàltra banda,aquesta decisió de Reagrupament no sé a que obeix...no serà que us hagin promés alguna cosa a canvi? i això de CIU independentista em costa de creure,si que hi han sobirenistes com Oriol Pujol ,Rull i potser en Mas,però és que no m'empasso Unió i en Duran,amb en Vila d'Abadal és un altre cosa,per cert,no trobeu estrany que hagi saltat per plantar-li cara a l'espanyol Duran?
Ja veurem,si és profitós el vot convergent,jo de moment no me'n fio gens ni mica.
Visca Catalunya Lliure !
És el millor que han fet fins ara.
Els aplaudeixo i mereixen el meu respecte. A veure si hi ha altres que els segueixen.
Cal fer callar els corifeus que ens acusen de dreta dura i assegurar la base
Totalment d'acord en prioritzar la independència primer, Forma part del full de ruta. Però l'experiència em diu que tots els processos de progrés, reforma o independència pateixen considerables resistències per frenar-los de poders fàctics no massa democràtics. Resistirà Mas pressins diverses ?. Us heu assegurat què pinta Duran - que permaneix o no s'amaga les intencions, "Abadal", darrerement - en tot el procés de fonts fidedignes ?. Convergència persistirà davant la pressió ?. Saben si hi ha un procés pactat amb lleis marc necessàries i eleccions de color ideològic al final per decidir el primer govern ?. Tot això caldria assegurar-ho per no patir d'ingenuitat
Brutal decisió!!
Novament Reagrupament demostra que prioritza el País a qualsevol altre cosa. Felicitats! De veritat que és un orgull ser admirador vostre.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament