Fàrmacs per a l’Estat propi

Lluís Feliu
Lluís Feliu
Periodista

Reagrupament Independentista ha tret a la venda els seus propis medicaments per lluitar contra la “taurosi espanyolitzant”, la “paràlisi  autonomista” o la “poliquitis lucrativa”.  Es tracta d’un “medicament vitamínic”, anomenat “Carreterina”, amb el qual la formació vol endolcir les seves propostes de regeneració democràtica i facilitar el camí a la declaració unilateral d’independència.

La “Carreterina” és un simple pot de caramels vinculat a una pàgina web de caràcter lúdic i pedagògic. Amb indicacions i contraindicacions desenfadades, a la web es troba l’esbós del camí a la plenitud política, a la plena llibertat.   

Aquests fàrmacs serviran perquè Catalunya ja no tingui més ministres al govern d’Espanya, i és que, per aconseguir aquest fet, es poden fer tres coses ben diferents. Anar a Madrid amb el cap baix i els pantalons ben avall, com hi va Josep Antoni Duran i Lleida. Anar-hi motivat i convençut però demostrant que no pots desempallegar-te de la teva poca traça, com és el cas de Celestino Corbacho. O aplicant la tercera via, deixar de tenir ministres catalans al govern espanyol assolint la independència i decidint de veritat i des de casa.  

El president de Reagrupament, Joan Carretero, deia l’altre dia en una conferència a Sant Cugat, que de moment “a Madrid  només s’hi ha d’anar a dir que no”. Està clar que des del govern espanyol mai no podrem decidir. Siguem conseqüents i si volem votar pressupostos, seleccions catalanes oficials, si volem parlar català a Europa, si volem gestionar les nostres coses, defensar els nostres interessos... només cal obrir els ulls i votar en clau catalana, votar independència.

7.232 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament