Reunió del President de Reagrupament amb la líder de l'ANC, Elisenda Paluzie

Reunió del President de Reagrupament amb la líder de l'ANC, Elisenda Paluzie

El President de Reagrupament, Josep Sort i la Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, s'han reunit aquest dilluns per coordinar, reforçar i impulsar les relacions mútues i les campanyes respectives.

L'entrevista, a la qual també hi ha assistit el secretari de Reagrupament, Enric Solé, s'ha desenvolupat en un ambient de cordialitat i entesa, entre persones que fan molts anys que es coneixen.

Sort ha felicitat Paluzie per la seva actitud proactiva en la dinamització del procés de consolidació de la República. També ha remarcat la importància de la transversalitat, que és una característica compartida per les dues organitzacions.

Per la seva banda, Paluzie ha informat, a grans trets, sobre les activitats previstes per a aquest proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Els dos presidents també han parlat de les propostes de celebrar unes primàries per a les properes eleccions locals, a Barcelona i a altres municipis. La iniciativa també és vista amb bons ulls les dues organitzacions.

La trobada s'ha fet aquest dilluns a la seu de l'Assemblea Nacional Catalana.

5.155 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament