Reunió amb Jordi Graupera per les primàries a l'alcaldia de Barcelona

Reunió amb Jordi Graupera per les primàries a l'alcaldia de Barcelona

El President i vicepresident de Reagrupament, Josep Sort i Xavier Minguet, juntament amb altres membres de la junta directiva nacional, s'han reunit aquest dimecres amb Jordi Graupera i Lluís Mosella, que encapçalen la iniciativa per unes primàries a les eleccions municipals de Barcelona.

L'objectiu és aglutinar partits i entitats sobiranistes per tal de fer una llista transversal i que guanyi les eleccions a la capital catalana. 

Reagrupament sempre ha apostat per la transversalitat i la unitat de l'independentisme per assolir la República Catalana i, per tant, creiem que aquesta és una bona proposta per tal que Barcelona tingui un govern sobiranista i republicà.

graupera 1

Per tot plegat fem una crida a partits i entitats sobiranistes a deixar de banda les visions partidistes i a anar tots junts a unes eleccions que poden ser clau per acabar d'assolir els nostres objectius i desplegar definitivament la República Catalana.

En aquest sentit creiem que també seria convenient estendre la proposta a la resta de capitals de província i als municipis catalans que puguin comptar amb la infraestructura per fer-ho.

graupera 2

Vivim moments clau en la nostra història i només junts arribarem al final. Fem-ho possible!

5.186 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament