Quim Torra “Investirem Puigdemont! Visca Catalunya lliure!”: paraula de reagrupat

Quim Torra “Investirem Puigdemont! Visca Catalunya lliure!”: paraula de reagrupat

Dia històric, i ja en van uns quants, pel nostre país. El ja Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha estat investit en segona volta al Parlament de Catalunya.

D’aquesta manera s’ha convertit en el 131è President de la institució i en el primer reagrupat que hi opta. No cal dir que per Reagrupament és un orgull que una persona de la seva talla representi la nostra associació en un moment tant determinant de la història i es converteixi en la figura més important i transcendent del país.

Alhora li volem agrair el seu coratge i voluntat de servei al país en un moment en el que qualsevol ciutadà pot quedar privat de llibertat només per expressar les seves idees polítiques. La responsabilitat d’acceptar l’encàrrec del President, Carles Puigdemont, és doncs, d’una gran valentia.

Quim Torra ha tornat a fer referència a l’excepcionalitat d’aquesta legislatura i ha recalcat de nou la legitimitat de Carles Puigdemont  afirmant que “l’investirem”.  Una mostra més de la seva lleialtat al President legítim i a la República Catalana, de la que ha dit, només pot girar a l’entorn de les persones.

Volem fer un agraïment també a la CUP per la seva responsabilitat en un moment crucial com aquest, abstenint-se en la votació. A més, estem segurs que l’ “alerta màxima” en la que han afirmat que estaran per un possible programa de govern autonomista, no caldrà fer-la efectiva. El MMHH és home de paraula i la República Catalana està en bones mans.

Reiterem doncs, moltes felicitats President i, com no, “Visca Catalunya lliure!”.

5.191 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament