La majoria independentista en vots i escons ha de portar a l’aixecament de la DUI

Demanem responsabilitat a Esquerra per fer possible un govern nítidament independentista
La majoria independentista en vots i escons ha de portar a l’aixecament de la DUI

Les eleccions d’aquest 14F han demostrat altra vegada que els catalans no renunciem a la independència del nostre país.

Com a membres de la candidatura de Junts per Catalunya, des de Reagrupament felicitem al partit pels resultats obtinguts, sobretot tenint en compte els pocs recursos amb els que comptàvem pel fet de ser un partit nou i, pel mateix fet, la poca presència als mitjans públics.

Des de Reagrupament demanem ara a Esquerra un acte de responsabilitat i que faci possible un govern nítidament independentista i que compleixi amb el mandat de l’1 d’octubre.

Tenim més del 51% de vots independentistes, per tant ja estem legitimats per esdevenir un estat independent. Ha quedat demostrat per activa i per passiva que les taules de diàleg no funcionen amb el govern de l’estat espanyol i ha arribat el moment d’aixecar la suspensió de la República Catalana.

El poble català no tolerarà 4 anys més de vies mortes. Prou submissió a un estat antidemocràtic que avui mateix ja ha tolerat la suspensió del tercer grau dels presos polítics. Prou aguantar repressió i autoritarisme. Prou.

Tenim la oportunitat de ser i no podem esperar més. Per tant, repetim: responsabilitat i obediència al poble de Catalunya. Els ciutadans ens han donat una altra oportunitat. No la malbaratem.

5.662 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament