Joan Carretero:"Si no votes, votes en blanc o nul, és que tot ja t'està bé. Aleshores no et queixis"

Joan Carretero:"Si no votes, votes en blanc o nul, és que tot ja t'està bé. Aleshores no et queixis"
(Artesa de Segre i Ponts, 9 de maig de 2010)

La seva estada a la població d’Artesa de Segre va consistir en un esmorzar-col·loqui a l’Hostal Muntanya al qual van assistir una trentena de persones.

Durant l’esmorzar-col·loqui els assistents van poder preguntar a Joan Carretero totes les qüestions relatives a Reagrupament i a la situació que actualment viu Catalunya i de la necessitat d’obtenir un Estat propi. Durant el transcurs de l’acte es va generar un debat intens i enriquidor parlant de temes diversos com el possible acord amb Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, per construir una candidatura transversal, la situació econòmica de Catalunya i el sector agrari del país, entre altres temes.

Posteriorment a l’acte d’Artesa de Segre, Carretero va viatjar fins a la localitat noguerenca de Ponts a on va fer-se un dinar-col·loqui i van participar una quinzena de persones. L’acte va servir per a la presentació de Reagrupament en aquesta població, després de les que ja s’han fet a Balaguer i a Artesa de Segre.

Joan Carretero va aprofitar la seva estada del cap de setmana a les terres de Lleida per a fer una parada en aquestes dues poblacions noguerenques després de visitar altres poblacions lleidatanes com Alcarràs i Cervera, de reunir-se amb empresaris lleidatans i de ser entrevistat pel diari Segre .

10.299 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament