Joan Carretero: «Cal bastir una coalició unitària independentista el més àmplia possible»

El president de Reagrupament blasma el discurs de la por que empren els unionistes per evitar el suport a la independència de Catalunya
Joan Carretero: «Cal bastir una coalició unitària independentista el més àmplia possible»
(Girona, 21 de setembre de 2012)

En la roda de premsa que ha ofert el pesident de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, aquesta tarda a la seu de l'associació a Girona, a més de reiterar el suport al president Mas en el camí emprès per a la consecució de l'Estat català, ha manifestat que no defallirà a l'hora d'intentar bastir una coalició unitària independentista el més àmplia possible.

Carretero, que ha ironitzat sobre el fet que mentre el procés cap a la independència s'entén perfectament des de Catalunya, des d'Europa i, darrerament, des dels Estats Units d'Amèrica, a Espanya no només no l'entenen sinó que "ens amenacen per alimentar el discurs unionista de la por i evitar-ne el suport".

Per al president de Reagrupament –que ha estat acompanyat en tot moment pel regidor de RCAT a l'Ajuntament de Girona, Carles Bonaventura–, potser "no serem protagonistes de la història, però evidentment queda clar que som els guionistes del procés d'independència", especialment si es té en compte que el full de ruta marcat des dels inicis per RCAT sembla que es complirà fil per randa. 

A preguntes de diversos periodistes interessats per un suposat avançament de les eleccions, Joan Carretero, a més de manifestar que cal avançar les eleccions i expressar la voluntat, ja esmentada, d'arribar a formar una coalició el més àmplia possible, ha afirmat que les converses amb ERC continuen a bon ritme i que en cap cas té un interès especial a ser diputat, per bé que hi està disposat si es creu necessari. L'associació, precisament, celebrarà el pròxim mes d'octubre la seva 5a assemblea nacional a Vic, una de les ciutats que s'ha declarat lliure del jou espanyol.

10.602 lectures

Comentaris (1)

EL POBLE US NECESSITEM, NO ENS FALLEU
Bon dia,

estem en un moment transcendental en la nostra història del nostre país. Des del poble estem farts, humiliats i molt cremats per tot el que passa a Catalunya. El poble ha respòs, ara demanem als partits independentistes que no falleu perquè sinó la gent estem tant cremats que no us ho perdonarem si tot es converteix en una lluita partidista que no condueix a cap lloc. Si estem units ho aconseguirem . Quan aconseguim l'Independència, tots serem herois . Us demanem , que no ens falleu que us uniu tots i que no deixeu perdre aquesta oportunitat històrica. Per si de cas, el poble sempre estarà al darrere, mai fallarà. Però també mai perdonarà .
A Catalunya cada dia es paga més i cada vegada som més pobres. NO ENS FALLEU I ENTRE PARTITS , BUSQUEU LA UNIÓ I ANIREM ENDAVANT. AIXÍ TAMBÉ SERÀ LA MANERA D'ARRACONAR AL PP , PSC I CIUTADANS QUE PERMETIN L'EXPRESSIÓ "TANT DONEN PEL CÚL " Ho sento, però és que els ciutadans estem tant cremats, que com els hi doneu vida i no busqueu la unió , no perdonarem.

PARTITS INDEPENDENTISTES: PODEU AIXÍ ÉS QUE A TREBALLAR . EL POBLE US HO DEMANA URGENTMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament