Felicitem el nou President de la Generalitat i membre de Reagrupament, Quim Torra

Felicitem el nou President de la Generalitat i membre de Reagrupament, Quim Torra

Des de Reagrupament volem fer arribar la nostra més sincera enhorabona al qui serà el nou President de la Generalitat, Quim Torra.

Des de Reagrupament estem doblement orgullosos d’aquest nomenament perquè, a part de saber de primera ma que és un home de pedra picada i fidel al país, és membre de la nostra associació des dels seus inicis.

No tenim cap dubte que el nou President farà tot allò que estigui a les seves mans per desplegar la República Catalana i portar el nostre país cap a la llibertat.

quim torra

Malgrat que des de Reagrupament sempre hem apostat per la investidura del President Carles Puigdemont en resposta al mandat de l’1 d’octubre i el 21D i perquè creiem que cap tribunal i cap govern espanyol han de decidir qui ha de governar el nostre país,  confiem plenament en la decisió de Puigdemont.

Quim Torra és un home de solvència contrastada. Ferm defensor de la Declaració Unilateral d’Independència, tal i com hem dit des de Reagrupament des del primer dia, lluitador incansable, gran patriota i sens dubte, gran President.

Enhorabona Molt Honorable!

6.504 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament