El President de Reagrupament, Josep Sort, a la llista de JuntsxCat

El President de Reagrupament, Josep Sort, a la llista de JuntsxCat

El President de Reagrupament, Josep Sort, és una de les persones que forma part de la llista electoral de Junts per Catalunya per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Des de Reagrupament sempre hem apostat per una llista transversal i amb l'objectiu clar de complir amb el mandat de l'1 d'octubre. Estem convençuts que aquesta és una llista guanyadora, amb persones al servei del país i que treballaran fins al final per fer efectiva la República Catalana.

El fet que l'encapçali el President legítim, Carles Puigdemont, és també una gran notícia i demostra, una vegada més, el seu compromís amb Catalunya i amb la voluntat de que esdevingui un estat independent. 

El mateix compromís que ha demostrat i demostra la candidata efectiva Laura Borràs, una dona intel·ligent, amb les idees clares, amb un gran bagatge i una gran dignitat.

Molt contents doncs de formar part d'aquesta candidatura històrica i que estem convençuts que ens portarà a la victòria definitiva cap a la República Catalana que tant desitgem.

15.056 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament