Carles Móra: "Reagrupament és l’esperança d’aquest país"

L’alcalde d’Arenys de Munt i impulsor de les consultes sobiranistes, Carles Móra, ha dit aquest divendres en un acte a Tona que l’única força que té credibilitat avui és Reagrupament.
Reagrupament a Tona, 30 d'abril de 2010
(Tona, 30 d'abril de 2010)

Per altra banda, Carles Móra ha dit que "estem al llindar de la independència, la tenim a punt de caramel". En les consultes "veus il·lusió en les persones, es nota en les seves cares".

En l’acte de presentació de divendres també hi ha intervingut la reagrupada Sandra Lomas, que ha explicat que Catalunya pateix una triple crisi econòmica provocada pels efectes globals de la crisi mundial, pels efectes més específics de la crisi espanyola i, finalment, per una crisi específica derivada de l’espoli fiscal.

Sandra Lomas ha recordat que Espanya s’emporta cada any el 10% del PIB català de propina i que d’aquest percentatge no en torna res a Catalunya. Són 22.000 milions d’euros que es deixen de tenir i que no es destinen a res.

Lomas ha dit que la Catalunya autonòmica està esgotada i que als catalans ens surt molt més a compte ser independents que dependents i per això "hem d’organitzar el nostre futur lliure" tal i com proclama Reagrupament. Sandra Lomas també ha presentat la Constitució Catalana que ha fet Reagrupament i ha dit que l’associació ha adquirit el compromís que els Diputats que entrin al Parlament la presentaran com a primera llei per poder ser aprovada.

8.692 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament