Reagrupament descarta entrar al govern i prefereix Mas a Montilla

Entrevista a Rut Carandell, cap de llista per Barcelona
Rut Carandell, en un moment de l'entrevista a Cugat ràdio
(Sant Cugat del Vallès, 3-11-2010)

Reagrupament Independentista descarta formar part del proper govern de la Generalitat, fins i tot en cas que la seva hipotètica representació al Parlament sigui necessària per apuntalar un executiu. Ho ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat  la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, que ha deixat clar que la seva formació donaria suport a un govern de CiU abans que a un del PSC en el supòsit que Reagrupament fos clau per decidir el nou executiu de la Generalitat. Carandell ha fixat la independència, la regeneració democràtica i el treball com els tres eixos centrals de Reagrupament.  
Video

Reagrupament Independentista no té voluntat de formar govern amb cap partit després de les eleccions al Parlament i enfoca els propers quatre anys amb la previsió de situar-se a l'oposició. En declaracions a Cugat.cat, la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, també ha indicat que la seva formació donaria suport a Artur Mas per davant de José Montilla en cas que els vots de Reagrupament fossin claus per investir el proper president de la Generalitat.

Rut Carandell: "Reagrupament no vol estar al govern, farem treball parlamentari i oposició. Entre CiU i el PSC, donaríem suport a Artur Mas."

Reagrupament considera que la independència de Catalunya s'ha d'aconseguir a través d'un acte de sobirania del Parlament. La formació ha plantejat 'treballar més per intentar guanyar més' com a recepta contra la crisi econòmica. Un altre dels objectius de Reagrupament és la regeneració democràtica que, com explica Carandell, inclou la proposa de limitar els mandats dels representants polítics.

Rut Carandell: "Reagrupament proposa més transparència, una llei electoral nova, circumscripcions més petites i limitar els mandats dels polítics."

Cugat.cat ha iniciat amb Reagrupament Independentista un cicle d'entrevistes preelectorals amb els representants de les formacions polítiques amb presència a Sant Cugat que concorren a les eleccions del 28 de novembre.

16.022 lectures

Comentaris (4)

PSC i CIU son vots inutils !!!. VOTA UTIL i doncs VOTA REAGRUPAMENT
per jo, no val mes en mas que montilla i per mi els dos son traidors del poble catalans i votar aquesta gents es tirar la papereta a les escombraries i res mes !!! CIU a tingut molt temps poder pero mai no han fet lliure i el PSC i montilla son casas i cocufiats tot els dies per els escanyols de madrid i aixi em sembla que aixo el agrada a el ni ni i socialistes sense mes cap ideologie on valors i perdut per la nacio catalana i cal enviar tot allo cap a madrid amb el TGV que funcionara el 19 de dicembre de banda a banda del pirineus i aquest any !!!
ELECCIONS
Discrepo de vosaltres, ha sigut d´utilitat TOTS aquests anys després de la mort del GRAN DICTADOR que d´engany en engany hem anat minjan més merda encara que la que ell ens va imposar..i ara encara hi ha que vol que continue minjant quatre anys més, NO! JO DIC NO!!! Es hora de trencar CADENES la LLIBERTAT i la INDEPENDENCIA, (la MORT l´assassinat del català, no crec que sigui útil, a TOT CAS PER AL CRIMINAL, així és que jo segaré cadenes per a que sigau LLIURES he INDEPENDENTS!!
El que vos penseu... els del edifici ho saben? els veïns ho saben? els del barri o saben?
Compte que estan manipulant el discurs
M'han arribat veus que diuen que Solidaritat Catalana esta dient que Reagrupament no es presenta i que finalment donarem el vot a l'Artur Mas. El meu anàlisi és que aquesta mentida que ha sortit de la mala interpretació de la frase "Reagrupament no vol estar al govern, farem treball parlamentari i oposició. Entre CiU i el PSC, donaríem suport a Artur Mas." Estan interpretant que no ens presentem!!

No es que no vulguem estar al govern, és que no volem estar en un govern autonomista!!. No és que ens decantem per en Mas, sinó que si només quedessin dues persones al món, preferiríem abans en Mas que en Montilla.

Si us plau, vigilem com diem les coses perquè sempre ens les agafaran pel pitjor costat.
Arrancar la crosta espanyolista de TV3 i Catalunya Radio
Reagrupament és l'únic partit que s'ha compromès per escrit a no entrar en cap govern que no tingui per objectiu la Proclamació de l'Estat Català. No crec que CIU hi estigui d'acord, tant de bo...
Ara bé, si tenim uns diputats i a la investidura poden decantar la votació, entre Mas i Montilla triem Mas, segur que pitjor no ho farà, encara que només serveixi per arrancar la crosta espanyolista de TV3 i Catalunya Radio, col.locada pels socialistes amb el vist-i-plau de suposats independentistes.

Total 4 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament