Joan Carretero: "Si ets un estat tens tot el que has de tenir i si no ets estat no tens res"

Entrevista a Joan Carretero a 'El Món a RAC1'
Joan Carretero durant una de les assemblees de Reagrupament
Aquest dimarts, 21 de febrer, Jordi Graupera, a la secció "Gent que m'estimo", del programa de Jordi Basté, El món a Rac1, ha entrevistat el president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero. Podeu escoltar l'entrevista aquí .

A continuació, us ofereim, un extracte d'algunes de les frases de l'entrevista.

"Aquest és un país de tradició catòlica en què hi ha molts catòlics no practicants, doncs hi ha molts independentistes no practicants"

"Aquest país sempre busca eufemismes. La realitat és que, a la pràctica, la gent vol ser espanyola...espanyola diferent, perquè els catalans sempre busquem coses estranyes, però, en definitiva, volem jugar contra el Reial Madrid"

"És possible que els que hem intentat liderar això no n'haguem sabut prou. No vam donar peu que els ciutadans confiessin en nosaltres"

"La majoria dels ciutadans prefereixen definir-se d'una manera, però actuar d'una altra"

"Jo sempre he dit i ho mantinc que cada país té el que es mereix"

"El principal obstacle per la independència és que els catalans no ho exigim de debò".

 "La independència no és una cosa que te la donen; te l'agafes. Si els catalans la volem agafar, la tindrem".

"L'Estat espanyol no té res a dir si diem que volem ser independents".

"I sempre volem que els altres ens facin la feina. He sentit coses tan absurdes com a veure si Madrid es cansa de nosaltres i ens expulsa".

"El problema no és la manca d'unitat per repartir els pocs vots independentistes..... el problema és que són pocs!"

"Reagrupament continua perquè estem convençuts que tenim raó.... altra cosa és que, fins avui, no ens la donen...com que som tossuts seguirem intentant-ho"

"Convergència és l'invent més gran que s'ha fet en política els darrers anys perquè se'n surten de tot. Són capaços de dir concert econòmic, després pacte fiscal, i ara es veu que ve una rebaixa i amb 6.000 milions ja fem".

"Jordi Pujol ens va enredar durant anys i anys. És més, als independentistes, ens havia ridiculitzat, ens havia anatemitzat. Feia veure que tots els independentistes érem uns eixelebrats, que no sabíem on anàvem. I ara va dient que potser sí que tenim raó"

24.329 lectures

Comentaris (1)

Una altra lliçó
Gran, el Doctor, com sempre. I valent també com sempre. No hi ha ningú més, absolutament ningú en aquest país, capaç de dir en un mitjà públic el que va dir el Doctor referint-se, en aquest cas en una ràdio del grup Godó com Rac 1, que el senyor Godó canviaria de camisa ràidament el dia que Catalunya fos independent. Ningú. Per això està on està en Carretero, al lamentable ostracisme. País de covards. País de miserables. No hi ha ningú millor que el Doctor per retratar-lo a la perfecció. Una pena, tot plegat.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament