Enquesta: "Quan un alt càrrec per designació política deixa d'ocupar el càrrec, se li ha de continuar pagant alguna retribució?"

Polèmica a la Diputació de Barcelona i silenci a la Generalitat
Montilla, president de la diputació de Barcelona

Des del 2004, els càrrecs de la Diputació i els seus organismes autònoms que deixaven alguna responsabilitat però continuaven en nòmina mantenien 14 pagues del seu anterior sou i, durant 10 anys, el complement anava reduint-se anualment un 10%; també la Generalitat de Catalunya paga un complement retributiu, indefinidament, als alts càrrec i diputats del Parlament de Catalunya. Us demanem si " Quan un alt càrrec per designació política deixa d'ocupar el càrrec, se li ha de continuar pagant alguna retribució?"

Més informacio:

10.232 lectures

Comentaris (1)

TREBALL
A mi em sembla, que durant un temps prudencial, posem per cas mig any o un any, podrien rebre una part del seu sou, com si fos un subsidi per atur, per donar-los temps a resituar-se i després, a buscar feina .No trobo bé que la Generalitat pagui indefinidament cap remuneració a alts càrrecs ni diputats. N'hi ha de molt joves i quan pleguen, com tothom, a fer un país fort, treballant pels seus fills i les seves famílies. Els diners públics, pels que els han substituït

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament