Enquesta: "Joaquim Nadal ha de dimitir per la desautorització dels 25 del PSC sobre els 1.450 milions que l'Estat deu a Catalunya?

Enquesta: "Joaquim Nadal ha de dimitir per la desautorització dels 25 del PSC sobre els 1.450 milions que l'Estat deu a Catalunya?

La votació del PSC amb el PSOE, diferent de la resta de grups i diputats catalans, ha deixat tocat el cap de l'oposició a Catalunya, Joaquim Nadal, el qual fa unes setmanes va dir que els socialistes arribarien fins a les últimes conseqüències i estarien disposats a votar una moció com la que ahir van rebutjar, encara que això els pogués portar problemes amb el PSOE. Aquest dimarts, Nadal va mantenir una agra discussió en directe  amb el periodista Manel Fuentes, però no s'ha volgut desdir de les seves declaracions. Algunes veus, dins i fora el partit, consideren que Nadal hauria de ser rellevat de les seves responsabilitats, a causa de l'afectació a la seva credibilitat. Podeu respondre clicant a:

"Joaquim Nadal hauria de dimitir com a portaveu del PSC a causa de la desautorització amb la votació al Congrés relativa als 1.450 milions que l'Estat deu a Catalunya?

14.219 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament