Enquesta: "Ha fet bé l'alcalde Vic, Josep M. Vila d'Abadal (UDC), a vetar la presència de Duran en la campanya de les municipals a Vic?"

Vila d'Abadal

L'actual alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, va declarar  que Josep Antoni Duran hauria de renunciar a presentar-se a la reelecció al proper congrés d'UDC el 2012, atès que ja fa gairebé 30 anys que és al capdavant del partit, fet que va "en contra del pluralisme". A més, l'alcalde de Vic considera que Unió "si vol ser fidel a les seves ideologies originàries, ha de defensar la independència". Aquest dilluns, en una visita a Torelló, Duran i Lleida ha respost, en el que alguns comentaristes han qualificat com una mena d'acció d'anti-campanya contra el principal alcalde de la seva formació, dient que “lamenta”, però “respecta”, que no se l’hagi permès participar en la campanya de Vic. Us preguntem si "ha fet bé l'alcalde Vic, Josep M. Vila d'Abadal (UDC), a vetar la presència de Duran en la campanya de les municipals a Vic? "

13.866 lectures

Comentaris (1)

DURAN NO ÉS UN PATRIOTA
Jo consideré que Duran no deuria ni tan sols ser president d´UDC ja que ni és independentista ni és res, simplement és un personatge que només té ambicions personals com ser ministre d´Espanya. Més valdria una renovació dins d´eixe partit tant ideològica com de persones...

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament