Enquesta: "Creieu que les declaracions de Peces-Barba negant al català el caràcter de llengua pròpia de Catalunya seran rectificades per Carme Chacón?"

Peces-Barba amb Bono

Gregorio Peces-Barba s'ha fet un embolic defensant l'existència d'una única nació espanyola amb una unitat de 500 anys que "és impossible que pugui dissoldre's". Segons el socialista, ponent de la Constitució espanyola, ex-president del Congrés i catedràtic de Dret, "equivocadament s'ha acceptat que es digui a Catalunya que la llengua pròpia és el català", quan segons ha asseverat, "la llengua pròpia de tot l'Estat és el castellà, i també és la llengua pròpia de Catalunya". Us demanem si "creieu que les declaracions de Peces-Barba negant al català el caràcter de llengua pròpia de Catalunya seran rectificades per Carme Chacón?"

Per a Peces-Barba, "a Espanya no hi ha més que una nació sobirana que és Espanya, que és a més el poder constituent", tot i que admet que hi poden haver unes "nacions culturals" situades en alguns fragments d'Espanya, com Catalunya, el País Basc o Galícia, que "són nacions culturals perquè tenen una cultura diferenciada, a més de participar en la cultura castellana, que és la cultura comuna de tots".

10.625 lectures

Comentaris (2)

PERSONATGE PECES-BARBA
Aquest personatge, esta completament senil.
MORT A L'OPRESSOR. VISCA CATALUNYA.
PD: despres de les declaracions d'aquest individu d'avui a cadiz, jo em pregunto, perquè pebrots no us vau quedar amb portugal, colla de cafres?????
Salut.
quins espanyols mes imperialistes
EL PECES BARBA ES UN "ESPANYOL",UN OPRESSOR MANIPULADOR I UN IGNORANT DE MOLTES COSES, AIXI AL MENYS O DEMOSTREN LAS SEVES PARAULES!LA MINIS-TRESA CHACON FA EL QUE LI MANEN ELS QUE LI PAGUEN EL SALARI ,SI EL MEREIX O NO JA ES UN ALTRE CANT!!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament