Reagrupament reitera el compromís de treballar pel país

Reunió de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista
Reagrupament reitera el compromís de treballar pel país
(Barcelona, 26-11-2011)
Joan Carretero exhorta tothom a continuar sumant gent al projecte transversal per la independència de Catalunya
L'associació dóna suport als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació davant les retallades del govern Mas

Joan Carretero ha exhortat tots els associats a continuar sumant gent al projecte de Reagrupament per aconseguir la independència en el menor temps possible. El president de Reagrupament Independentista ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la reunió de la Junta Directiva Nacional (JDN) que s'ha celebrat aquest matí a Barcelona, en què s'ha valorat positivament el cicle electoral que s'ha tancat amb les darreres eleccions espanyoles i que comporta la presència i l'acció política en diversos municipis del país, entre els quals la capital de Catalunya, i de tres diputats a Madrid, gràcies a l'esforç fet per sumar en pro de la unió de tots els independentistes.

La JDN ha constatat que l'aposta per la transversalitat és sinònim, vistos els resultats, de suma, i ha valorat l'encert de l'aportació que ha fet i farà Reagrupament perquè, en tot moment, l'associació esdevingui decisiva.

El president, en nom de la Junta, ha reiterat que Reagrupament vol continuar treballant com a força política amb la voluntat de garantir els objectius fundacionals i amb el compromís de continuar treballant pel país.

Igualment, en nom de Reagrupament Independentista, la Junta Directiva Nacional ha manifestat el seu suport als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació i ha denunciat com a injustificable que, mentre per una banda es retalla serveis bàsics com els de la sanitat pública o els mitjans de comunicació –que han de ser una eina de cohesió lingüística i social i de construcció d'un espai de comunicació català– se subvencioni el Grup Godó amb dos milions d'euros.

Finalment, la pròxima Junta Directiva Nacional se celebrarà, també amb la presència de tots els coordinadors comarcals, a Vic el pròxim dissabte 17 de desembre i comptarà amb la presència d'algun dels diputats (encara per confirmar) de la coalició independentista d'Esquerra-Reagrupament-Catalunya Sí.

9.949 lectures

Comentaris (2)

Referèndum? No, gràcies! / Proclamació d'independència? Sí, gràcies
Referèndum? No, gràcies!
Bernat Dedéu

Recomane la lectura d'aquest article publicat a EL PUNT i els tres comentaris a ANNA notícies (el primer en contra i els altres dos a favor)

http://annanoticies.org/?p=30674

Bernat Dedéu: “Quan els polítics senten indefensió acostumen a vomitar les seves frustracions sobre el poble”


Som els incombustibles
Tenim de ser a tot arreu on el país ens necessiti, no ens queda altra, ser incombustibles en la lluita per aconseguir el nostre objectiu.

Salut

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament