Reagrupament Gironès condemna les càrregues policials indiscriminades dels Mossos a la UdG

Reagrupament Gironès condemna les càrregues policials indiscriminades dels Mossos a la UdG
(Girona, 16-12-2011)

L’executiva comarcal del Gironès de Reagrupament Independentista condemna les càrregues policials que han tingut lloc aquest matí a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona durant l’acte de celebració del vintè aniversari de la UdG arran de les concentracions de protesta organitzades pels estudiants.

En uns moments com els actuals, de crisi econòmica, quan l’Estat espanyol escanya econòmicament Catalunya cada dia més, quan el govern de la Generalitat, en lloc de plantar cara a Espanya, es dedica a retallar serveis bàsics que afecten l’estat del benestar, quan el govern de CiU demostra que continua actuant com un govern regionalista, com un govern colonial en lloc de fer el que hauria de fer el govern d’un país que vol ser nacionalment sobirà, apostar per la llibertat, per l’Estat propi, per trencar amb Espanya i posar-se al costat dels seus ciutadans que pateixen la crisi. Quan tot això està passant, l’últim que es pot esperar el president d’aquest país és que els ciutadans no protestin, que callin i acceptin el que el govern els mana com si no hi hagués cap més alternativa i que a sobre l’aplaudeixin allà on vagi.

No es pot pretendre que quan el futur de la universitat pública a Catalunya està amenaçat, els estudiants aplaudeixin el senyor Mas quan ve a “celebrar” el vintè aniversari de la UdG. Les protestes estan justificades i l’últim que pot fer un govern és enviar els Mossos a silenciar-les a cops de porra.

En aquest sentit, Carles Bonaventura, regidor de Reagrupament a l’Ajuntament de Girona, ha manifestat que “és una vergonya per a la ciutat que el vintè aniversari de la UdG s’hagi de fer amb les instal·lacions universitàries preses pels antiavalots i per les furgonetes. És un trist aniversari, francament. Que una celebració acabi amb contusionats, ferits, insults, cops de porra... és un exemple que alguna cosa falla en aquest país i que la bona sintonia que hi hauria d’haver entre govern i ciutadans en bona part s’ha trencat”.

12.506 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament