Proclamació de la República Catalana

Reagrupament només pot donar suport a una candidatura que assumeixi de manera explícita aquest objectiu i es comprometi a dur-lo a terme durant la primera meitat de l’any 2015.
Imatge de la mobilització a la Plaça Catalunya (19-10-2014)

Davant la impossibilitat de celebrar una consulta sobre la independència de Catalunya per la prohibició de l’estat espanyol, prou coneguda i esperada, però també per la renúncia del govern català a trencar amb la legalitat espanyola, des de Reagrupament volem reafirmar que l'únic full de ruta possible és la declaració unilateral d’independència que proclami la República Catalana.

El procés iniciat fa dos anys  i que havia de culminar amb la celebració de la consulta sobre el "futur polític" de Catalunya, actualment pot considerar-se gairebé exhaurit. El procés participatiu del proper 9 de novembre , com el propi President de la Generalitat ha reconegut, no és cap consulta vàlida. Els catalans només estem cridats a una nova mobilització, l’enèsima demostració de força del poble de Catalunya. Tot i així, Reagrupament hi participarà activament i fa una crida a la participació massiva d’aquesta nova manifestació.

Reagrupament no acceptarà cap parany més en aquest procés. Com sempre hem sostingut, la independència de Catalunya només serà possible amb un trencament de la legalitat espanyola . Qualsevol intent de negociació previ a la declaració d’independència només crearà frustració i desmobilització.

Les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que s’han de convocar i celebrar de forma immediata,  han de servir per bastir una candidatura transversal i d’ampli espectre que tingui com a únic objectiu declarar la independència de Catalunya de forma unilateral  tot proclamant la República Catalana i iniciar negociacions com a estat independent amb el govern espanyol, així com amb la resta d'estats.

Reagrupament només pot donar suport a una candidatura que assumeixi de manera explícita aquest objectiu i es comprometi a dur-lo a terme durant la primera meitat de l’any 2015.

11.766 lectures

Comentaris (3)

Ara ataqueu el líder del procés?
Perdoneu, però no puc entendre aquest comunicat. Ara resulta que el pas previ a la DUI cal cremar-lo per tal donar la Generalitat a ERC?
Qui ha fet possible el 9N?
Qui ens posa les urnes per saber si volem fer una DUI?
Ara toca atacar Mas que no s'ha mogut ni un milímetre des del moment que veu firmar l'acord d'associació?
Aquest és el suport que donem?
Em pensava que haviem decidit donar suport al President Mas, exigir-li eleccions posant un termini no ho veig correcte. És més, crec que li afegeig més presió en un procés on els enemics ja els tenim tant dins del País, els botiflers, com més enllà de l'Ebre, a Castella. Si és Ell qui dóna la cara i reb els cops crec que ha de ser Ell qui fixi els terminis en funció de les circunstàncies.
Entenc que pot haver-hi discrepàncies i/o suggerències, però aquestes s'han de fer paleses en privat, no en públic.
Reagrupament ha de donar suport a qui ens porti a la Independència el més aviat possible, però no és ningú per posar dates. Al cap i a la fi no estem ni al Parlament.
També m'agradaria saber perquè s'exigeix al President i s'eximeix al "nois/noies" del Parlament.
Publicat en ANNA notícies
Publicat en ANNA notícies i reenviat als seus 3084 membres

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament