"Pobles, nacions, estats, mentides i independència"

"Pobles, nacions, estats, mentides i independència"

Aquest és el títol de la conferència que oferirà Montserrat Tudela, responsable de l'àmbit de Cultura de la Junta Directiva de Reagrupament, aquest dilluns, 12 de març, a les 19,30 h a les cotxeres de Sants. Recentment, Tudela ha escrit que "encara que les balances fiscals fossin favorables a Catalunya vull veure com Catalunya esdevé un estat de ple dret en el món, perquè vull assegurar la supervivència de la meva identitat, la del meu poble, la de la meva nació".

Per a Tudela treballar per disposar d'un Estat propi és l'única manera "d'assegurar la meva dignitat com a ésser humà i la dignitat del meu poble, no vexat, humiliat i agredit constantment per un Estat, l’espanyol, que l’únic que vol és fer desaparèixer Catalunya".

Montserrat Tudela, que col·labora assíduament amb aquest web i altres publicacions, és directora de la revista Auriga , única revista en llengua catalana dedicada a la divulgació del món clàssic i, recentment, ha coordinat l'edició del llibre Nissaga catalana del món clàssic , un recull de biografies d'unes 150 persones de primera categoria intel·lectual que han treballat i tenen vinculació amb el llegat clàssic.

13.612 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament