L’advocada gironina Rosa Cruz, elegida coordinadora del Gironès de Reagrupament Independentista

Rosa Cruz
(Girona, 12-07-2011)

Amb la participació de gairebé un 25% dels 151 associats de Reagrupament a la comarca del Gironès, el passat dia 12 va tenir lloc al centre cívic del Pla de Palau de Girona l’assemblea d'RCat en aquesta comarca per elegir la nova executiva. Aquesta assemblea és la primera que se celebra a la Regió de Girona en el procés de renovació de les juntes comarcals que s’ha posat en marxa a partir de la celebració de la passada Assemblea Nacional de Reagrupament Independentista celebrada a Vic el passat mes de juny i que tindrà continuïtat els mesos de setembre i octubre a la resta de comarques de la vegueria de Girona.

La nova junta de Reagrupament del Gironès passa dels 11 membres que tenia fins ara a 15 per donar resposta a les necessitats organitzatives tant pel que fa a la ciutat de Girona com a la resta del territori i afrontar amb més eficiència els reptes que tenim al davant.

Cal recordar que RCat ha assolit representació municipal a Girona i a Flaçà amb acords amb la CUP, en el primer cas, i amb ERC en el segon, i que també participava en candidatures en altres municipis en què s’ha assolit representació. Aquest fet municipalista, com el projecte propi de Reagrupament en l’àmbit nacional i comarcal, ens obliguen a donar resposta com a organització a aquestes noves necessitats i a enfortir-nos com a moviment per afrontar aquesta nova etapa.

En l’assemblea del passat dia 12 a Girona es van elegir els 15 membres que integraran la nova executiva comarcal i es van nomenar ja els primers tres responsables: Rosa Cruz (Girona), coordinadora; Laure Jaime (Llagostera), secretària, i Josep Maria Pagès (Girona), tresorer. Tots tres van ser elegits per un 86% dels vots dels assistents.

També van resultar elegits, tots dintre de la candidatura anomenada Reagrupats pel Gironès i amb uns percentatges de vot que oscil·len enre el 71% i el 89%, els següents associats: Jordi Casadevall (Sarrià de Ter), Joan Pou (Girona), Narcís Masmartí (Girona), Artur Segura (Flaçà), Jesús Bohigas (Bescanó), Joan Alcoy (Bordils), Lluís Romero (Bescanó), Jordi Rovira (Girona), Cati Vidal (Cassà de la Selva), Àngels Clavell (Girona), Eloi Tubert (Girona) i Narcís Avellí (Girona).

En la primera reunió de la nova executiva, que se celebrarà la setmana vinent, es nomenaran la resta de responsables de les diferents àrees de treball en funció del programa presentat per la candidatura guanyadora.

14.210 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament