Comunicats

Aspecte de la trobada amb representants del  territori

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, presidida per Joan Carretero i expressament ampliada amb els candidats i els caps de campanya de l'associació, reunida avui a Vic, ha decidit el següent:

  1. Agrair la feina, la il·lusió i l'empenta de tots els associats i associades durant el període electoral.
  2. Agrair a tots els votants la confiança que han dipositat en el nostre projecte polític.
  3. Donar continuïtat, de forma unànime, a aquest projecte polític, basat en l'assoliment de l'Estat, la regeneració democràtica i la recuperació dels valors del treball i l'excel·lència.
16.000 lectures

El poble de Catalunya ha decidit que vol seguir la via autonomista i la seva decisió ha de ser respectada.

Agraïm el suport que hem rebut, desitgem encert als que han de dirigir el Govern de la Generalitat de Catalunya els propers anys i reiterem el nostre compromís ara i sempre amb la independència i la dignitat del nostre poble.

Visca Catalunya lliure!

Reagrupament Independentista

15.971 lectures
El sistema sanitari a Catalunya. Manifest de Reagrupament Independentista

Els sotasignats, tots ells professionals de l’entorn sanitari i social de Catalunya i membres de Reagrupament, fem arribar a tots els companys i companyes de les respectives professions i a la població en general el següent MANIFEST.

15.810 lectures
Dra. receptant Carreterina a l'Hospitalet
(Barcelona, 19-11-2010)

A causa de la seva gran acceptació, Reagrupament s'ha vist obligat a encarregar als seus laboratoris nova producció de Carreterina®  per tal d'abastir les comandes que es fan arreu del territori en aquesta recta final de campanya. La Carreterina® , medicament que no necessita recepta i és apte també per a infants, ha esdevingut una de les sensacions d'aquesta campanya. També la seva pàgina web específica o Carreterina ®  virtual està tenint nombroses visites.

11.574 lectures
Castellet Perpinyà

Per a la majoria de catalans, la pèrdua de les nostres llibertats nacionals començava un fatídic 11 de setembre del 1714. Els més conscienciats encara t’hi afegeixen que, tot plegat, havia començat el 1707 quan les tropes de Felip V derrotaven les catalanes a la batalla d’Almansa. Tots recordem la dita “quan el mal ve d’Almansa…”.

12.815 lectures
Tarragona decideix

Gràcies als milers de catalans que aquest cap de setmana votaran per la llibertat a Tarragona i altres poblacions del país, se superarà els 600.000 vots independentistes d'ençà que van començar les consultes per la independència a Arenys de Munt, de la mà d'en Carles Móra. El país es mou, s'organitza i vol decidir: això és el que causa autèntic pànic als polítics professionals. Cal continuar treballant, quan la majoria del poble decideix llibertat res no hi podran fer els que administren les misèries, ja que la independència serà una fruita madura que caurà sola de l'arbre.

10.557 lectures

Barcelona (amb la seu nacional i 2 locals més), Girona, Lleida, Tarragona, Igualada, Reus, Vilafranca del Penedès, Manresa, Berga, Mataró, Arenys, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Calella de Mar, Vic, Banyoles, Ripoll, Tàrrega, Terrassa, Granollers i Cornellà de Llobregat són les poblacions que ja compten amb un dels 23 locals de què Reagrupament Independentista disposa i que seran punts clau en les activitats de la campanya electoral.

15.242 lectures
Montilla i Corbacho (números 1 i 3 per Barcelona dels socialistes)

Reagrupament Independentista insta a José Montilla, candidat núm. 1 dels socialistes i president en funcions de la Generalitat, que, seguint la seva apel·lació al joc net en aquestes eleccions, rectifiqui les greus declaracions de Celestino Corbacho, núm. 3 socialista i actual ministre de Treball. Corbacho ha dit que és evident que Catalunya es pot desconnectar econòmicament de l'Estat, però -segons ha afirmat- ningú no hauria de pensar que això no serà 'traumàtic' ni que serà 'pacífic'.

15.037 lectures
El president de Reagrupament, Joan Carretero, amb el portaveu de la CANC, Sergi Saladié

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, i el cap de llista per la demarcació de Tarragona, Ferran Pujol, van signar aquest dilluns, 20 de setembre, un document davant del portaveu de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) en el qual el partit independentista es compromet al següent:

12.405 lectures

Reagrupament és l’associació que neix com a resposta a la necessitat que es posin la independència i la regeneració democràtica com a elements prioritaris a la política catalana. Reagrupament és un gran grup de persones disposades a treballar aferrissadament, deixant temps i recursos propis per aconseguir la llibertat del nostre poble, deixant de banda les ideologies de dreta i esquerra per prioritzar la llibertat.

En menys d’un any, 3.500 patriotes ens hem reagrupat, paguem una quota mínima de sis euros mensuals que possibiliten sumar esforços per treballar de forma comuna, transversal, ordenada i organitzada per portar els dos eixos bàsics de l’associació, independència i democràcia, al Parlament de Catalunya.

Des de la publicació a l’Avui de l’article de Joan Carretero, Patriotisme i Dignitat  el 18 d'abril de l’any passat, Reagrupament ha treballat fermament fent pedagogia de la independència, però sobretot, en explicar un camí nítid per arribar-hi.

85.915 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament