Comunicats

Una imatge de la Junta Directiva amb els premiats a la 6a. Assemblea del 17 de novembre de 2013
(Barcelona, 12 de novembre de 2014)

Després de l’èxit de la jornada participativa del 9N, Reagrupament celebrarà aquest proper diumenge, la seva setena Assemblea Nacional. Una vegada ha quedat clar que la majoria del poble català vol la independència, el procés segueix endavant i aquest serà un dels eixos en els que es centrarà l’acte.

L’assemblea és de caràcter ordinari i se celebrarà a l’Edifici el Sucre de Vic, a partir de les 10h. del matí. L’acte comptarà també amb una part més lúdica, l’entrega dels tres premis que l’associació ja porta fent fa uns anys. Es tracta del Premi Memorial Jordi Gomis, que s’atorga al millor article periodístic de temàtica independentista, el Premi segador de l’any, que reconeix a una persona del país per la seva dedicació  a qualsevol  de les vessants que han contribuït a fer de Catalunya un lloc millor, més pròsper, culte i conegut arreu del món i, finalment el Friend of Catalonia Award , que premia persones o institucions no catalanes que han destacat pel seu suport a la Independència de Catalunya i/o al reconeixement internacional del nostre país.

10.777 lectures
El 80% de Sí Sí avala el nou Estat català
(Barcelona, 10/11/2014)

Catalunya ha parlat i ha dit clarament que vol la independència. Una majoria aclaparadora del 80% ha deixat clar que l’objectiu dels catalans és assolir un estat propi i que, malgrat les amenaces i prohibicions de l’Estat espanyol, el procés és clar.

10.873 lectures
Imatge de la mobilització a la Plaça Catalunya (19-10-2014)

Les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que s’han de convocar i celebrar de forma immediata,  han de servir per bastir una candidatura transversal i d’ampli espectre que tingui com a únic objectiu declarar la independència de Catalunya de forma unilateral  tot proclamant la República Catalana i iniciar negociacions com a estat independent amb el govern espanyol, així com amb la resta d'estats.

11.767 lectures
Reagrupament Independentista crida a participar a la manifestació de diumenge i a la consulta del 9-N

El procés, que indefugiblement acabarà amb la Declaració d’Independència feta al Parlament de Catalunya pels nostres diputats triats legalment i legitimats per l’acció del vot, té ara mateix unes servituds que no podem defugir.

Malgrat no ser la consulta del 9N, per com està plantejada, l'eina indispensable per arribar a la independència, la Junta Nacional de Reagrupament vol fer una crida a tots els associats/es amb l’objectiu que el 9 de novembre la participació a la consulta sigui esclatant i majoritària amb el SÍ + SÍ.

A tal efecte, Reagrupament se suma a l’acte central de la campanya de “Ara és l’hora” que serà aquest diumenge, 19 d’octubre, a la plaça Catalunya de Barcelona (12,30 h) .

11.397 lectures
Declaració Unilateral d'Independència, Regeneració Democràtica i Excel·lència

Fa ben bé cinc anys que a Reagrupament Independentista vàrem dissenyar una estratègia per a portar Catalunya a la llibertat, per a gaudir d'un estat independent i sobirà en el concert internacional de les nacions lliures.

11.291 lectures
El govern espanyol ha menyspreat la gegantina mobilització ciutadana dels catalans

Som en un moment decisiu del procés cap a la independència. Després de la signatura del decret de convocatòria feta pel president Mas dissabte passat al matí en un acte solemne al Palau de la Generalitat, estem tots convocats a exercir el nostre dret a vot el pròxim 9 de novembre.

10.973 lectures
Reagrupament i CDC valoraran el referèndum d'Escòcia

Reagrupament Independentista i Convergència Democràtica de Catalunya han organitzat una taula rodona per tal de valorar els resultats del referèndum d'independència de Catalunya.

10.758 lectures
Es convoca el III Premi Memorial Jordi Gomis al millor article sobre la independència

Reagrupament Independentista convoca el III Premi Memorial Jordi Gomis al millor article sobre la independència de Catalunya d’acord amb les bases que figuren a continuació. Podeu descarregar les bases per participar aquí:

12.972 lectures
Reagrupament envia una carta als 947 ajuntaments de Catalunya animant-los a participar en la campanya ‘ONUxIndependència’

Reagrupament Independentista ha enviat una carta a tots els ajuntaments de Catalunya demanant que ells també participin en la campanya ‘ONUxIndependència’.

14.915 lectures
El candidat Ignasi Planas, a l'esquerra, acompanyat de Marc Viñolas responsable de la federació de Reagrupament de Barcelona

El candidat de Reagrupament Independentista a l’alcaldia de Barcelona, Ignasi Planas, va anunciar ahir que el partit no es planteja formar part d’una coalició com va fer en les eleccions passades. La postura, explicada ahir pel matí en una trobada amb periodistes, no va en detriment de possibles negociacions, va matisar. 

11.952 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament