Acte d'homenatge a Pompeu Fabra

Serà aquest dimarts, 13 de novembre al Centre Excursionista de Barcelona / Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció
Acte d'homenatge a Pompeu Fabra

La Ruta Pompeu Fabra, Els amics de les Homilíes d’Organyà i Reagrupament Independentista han organitzat conjuntament el Fabra Fòrum , un acte d’homenatge a Pompeu Fabra en motiu del 150è aniversari del seu naixement i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica Catalana. 

L’acte es farà el proper dimarts, 13 de novembre i començarà a les 18h. amb la salutació de Joan Domènec Ros , President de l’Institut d’Estudis Catalans i d’Esther Franquesa , Directora General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El programa serà el següent: 

-18h.15 Presentació del documental "Pompeu Fabra, la llengua d'un poble" , de Pere Masdeu i Rovira (1968). A càrrec de David Paloma, corresponsable de la Ruta Pompeu Fabra.

-18h.25 Projecció de la pel·lícula

-18h.55 Ponències:

       - “Els biògrafs de Pompeu Fabra i l’etapa de Barcelona ”. A càrrec de Mila Segarra, de la Secció Filològica de l' Institut d'Estudis Catalans.

- “Pompeu Fabra i l’etapa de Bilbao” . A càrrec de Mònica Montserrat, de la Universitat Rovira i Virgili.

- “Pompeu Fabra i l’etapa de Badalona” . A càrrec de Coloma Lleal, de la Universitat de Barcelona.

- “Pompeu Fabra i l’exili” . A càrrec de Jordi Manent, de la Revista de Catalunya.

-19h.45 Estrena de la composició musical Oda a Pompeu Fabra , d'Albert Carbonell.

L’acte es farà el dimarts, 13 de novembre, a les 18h. i a la sala d'actes del Centre Excursionista de Catalunya, al número 10 del carrer del Paradís de Barcelona.

Molt important: les places són limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. Podeu fer la reserva a seu.nacional@reagrupament.cat .

4.674 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament