Volem Escola al Poblenou i el passat Plenari

Blog del Conseller de Districte a Sant Martí per Unitat per Barcelona
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

He volgut esperar més d'una setmana per fer aquest petit article de com va anar el Plenari de Sant Martí, per tal de poder tenir el resultat de les places atorgades a les famílies  que demanaven que els seus fills de P3 poguessin anar a una escola del barri. El passat dia 15, per un SMS al mòbil, els hi van comunicar les escoles que els havien tocat i el resultat és que hi han famílies que hauran de portar els seus fills a 40 minuts de la seva llar. La veritat és que per a nens de 3 i 4 anys, que són en definitiva del que estem parlant, 40 minuts em sembla una bestiesa i més després que el Plenari per unanimitat, inclòs l'equip de govern de la ciutat, aprovés la proposició que presentàvem des d'Unitat per Barcelona, en la que demanàvem que cap nen sortís del barri del Poblenou. Potser és que han agafat el criteri que ja va dir el regidor de Sant Martí, el Sr. Freixedes, de què el barri del Poblenou també és la zona de Provençals del Poblenou o de la Llacuna del Poblenou. En fi, esperem i desitgem que al final, hi hagi una solució a aquest problema i que no provoqui cap perjudici a aquests nens i nenes i a les seves famílies.

Pel que fa a la resta del Plenari m'agradaria comentar que des del Govern es van comprometre a què a la placa de la nova plaça d'Elisava, que està darrere de l'edifici Disseny Hub, posaria que aquesta senyora es tracta d'una brodadora artesana del S. XI. Dic això per què tot semblava indicar que el que volien era col·lar el nom de la famosa escola de disseny de Barcelona, darrere de la semblança de què era un nom de dona, ja que recordo que el Districte de Sant Martí està obligat a posar noms de dona als nous espais que sorgeixen als nostres barris.Des del meu Grup Municipal també demanàvem, per una petició explícita dels veïns i les veïnes, que l'Aula d'Estudi de Camp de l'Arpa, obrís per la nit ja que la única aula d'estudis nocturna que hi havia per la zona era la del Clot, que ara ha tancat. Ens van contestar que passaven la demanda a la Diputació, que és de qui depenen aquestes aules.
Pel que fa a la demanda sobre si mouran l'escultura la Línia de La Verneda, aprofitant les obres d'asfaltat, que actualment s'estan fent a la Rambla Guipúscoa, tal com demana l'A. VV. de Sant Martí de Provençals; ens van dir que està signat en el contracte amb l'autor, que aquesta escultura no es podrà moure.
Per acabar només un últim apunt i és que el Plenari es va allargar gairebé cinc hores i vam acabar sense cap veí o veïna a la sala, fet que va provocar que en pròxims plenaris, siguem més curosos tots, en els temps de les nostres intervencions.

7.251 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament