Esquerres sectàries

Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Sentir a una monja en excedència  dir que la llibertat d'un poble s'ha de fer sense CDC, però podríem posar a qualsevol persona que no pensa exactament com ella, em genera un neguit i grans dubtes sobre la seva solidaritat, bondat, capacitat de diàleg, valor democràtic, capacitat de sumar, etc.

Aquesta manera de fer de les esquerres  sempre ens ha passat factura com a poble. Hem teoritzat moltes vegades del per què: es creuen moralment superiors, els seus líders es creuen superiors al poble i per això ens il·luminen i ens protegeixen de malvats enemics.

I perquè passa el mateix amb les "noves" esquerres?  Doncs, perquè no són noves si no velles "com anar a peu". Tenen el mateix discurs tronat dels anys 60, 70 i 80. Fixem-nos, que ajudades pel món periodístic, ens han venut que a Barcelona era una desgràcia tot, un malviure. Ens han fet oblidar, i molts s'ho han deixat fer, que fa cinc anys la majoria de barcelonins posava un notable alt a la ciutat, quan governaven ells, les esquerres. Només han estat a l'oposició quatre anys, i a més tenint un govern enfront feble, sense majoria. Sembla que la "dreta" (algú hauria d'explicar què és dreta i perquè inclou CDC) haguera portat 20 anys i fos la responsable de portar a la misèria a la ciutat.

Pel procés que viu Catalunya, prou complicat , no cal posar més dificultats pretenen fer una revolució de classes que mai ha funcionat ni mai s'ha fet senzillament. Ha estat el nostre sistema, aquest criticat per les esquerres, el que ha provocat més ascensors socials: de pujada i de baixada. Es el que ha provocat més seguretat social, i el que més solidaritat planetària ha produït.

En quin moment de la història humana o en quin règim comunista  hem tingut aquesta confortabilitat com a éssers humans? Evidentment, sempre hi haurà individus que hauran pres decisions molt equivocades a la seva vida que els traurà de la mínima confortabilitat. Aqui comença la caritat. Altres seran víctimes d'injustícies que s'hauran de corregir, etc.

En un món occidental, europeu, amb una mínima democràcia  en l'entorn espanyol, ja farem prou si aconseguim ser subjecte polític i ser independents. No ens ho compliqueu més, si no sembla que esteu posant excuses per no mullar-vos: excuses de mal pagador. Per això, sentir depèn quins discursos i el conseqüent menysteniment al president, sembla una pinça organitzada pels unionistes.

No cal posar condicions per independitzar-nos  si no posem les mateixes per continuar essent espanyols i assassinar la pròpia existència

5.194 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament