Crònica de campanya

Experiència en primera persona sobre el seguiment de la furgoneta a la campanya electoral a les eleccions europees de CDC
La PIlar Altarriba, autora de l'article, repartint els fullets de Reagrupament al carrer durant la campanya

Han estat quinze dies molt intensos que amb en Boi, en Joan Coll i una servidora hem estat dins del seguit que Convergència ha muntat per reforçar la popularitat necessària per aconseguir vots per en Ramon Tremosa.

La nostra feina consistia  en arribar un parell d’hores abans que ells  i aparcar la furgoneta, el més a prop possible de l’entrada de l’acte i repartir els tríptics a la gent que passava i a la que assistia a l’acte. Així, com que ens veiessin tota la plana major de Convergència i tot el treball que els hi fèiem.

Hem estat  a les principals ciutats com Girona,Lleida, Tarragona, Figueres, Roses, Hospitalet,Vilanova i la Geltrú,Vic, Ripoll, Martorell i Barcelona,  en diversos actes i han estat dies intensos, molts d’un acte al matí i un altre a la tarda, tornant a casa a les 11 de la nit.

També ha hagut les seves anècdotes com que al entrar al Port de Tarragona, ens varem equivocar i vam entrar a la part de carga i descàrrega. El guàrdia de torn ens va demanar el D.N.I. per entrar i poder sortir, després d’indicar-nos el camí correcte al Moll de Costa. A punt de sortir ve un jove guàrdia civil, ens para i diu :

--¿Saben que llevan una matrícula que no es correcta ?

--¿ Ah, si ...?

--Lleva la Unión Europea y el CAT .

--Si, pero, somos europeos – li responc en un to suau.

--Si, pero no es correcta. ¿Dónde van ?

--No somos de aquí, nos hemos equivocado, vamos al Moll de Costa, y ahora salimos.

Ve corrent un altre guàrdia civil , més malcarat i diu :

--¿ Qué pasa ?

Jo ja em veia amb en Joan, ensenyant papers, arrencant obligatòriament el CAT i si més no, retinguts al quarter, per molestar-nos i arribar tard a l’acte.

El guàrdia civil li diu a l’ altre :

--Nada, levanta la barrera.

I nosaltres sortim respirant alleugerits d’ aquest petit incident.

Per tot, ha estat una bona experiència aquesta campanya que hem fet per Reagrupament, diferent de les altres i espero que serveixi per reforçar les expectatives que tenim pel futur del nostre país.

7.860 lectures

Comentaris (1)

Gracies, companys
Pilar, i els altres irreductibles, heu fet una feina magnífica. Moltes gràcies, irreductibles!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament