Programa Electoral

Programa electoral de Reagrupament, Organitzant el nostre futur lliure . Aquest document programàtic representa un nou concepte fins ara mai no vist dins de la política catalana. En lloc d’escriure promeses irrealitzables, atès l’actual i limitat marc estatutari, hem escrit pensant el que podrem fer quan Catalunya esdevingui un Estat.

Reagrupament Independentista fa una crida a tothom a fer-lo córrer. Aquest document hauria d’arribar a totes les llars catalanes. Per això, s’ha habilitat el domini on tothom pot llegir-lo amb el seu navegador, com també descarregar-lo a l’ordinador i imprimir-lo.

 

Versió llibre electrònic

L'e-programa és el resum visual en format e-book  (llibre electrònic) del programa electoral de Reagrupament.

Enllaç on podeu visualitzar i descarregar l'e-programa: www.futurlliure.cat  

11.914 lectures
Constitució de Catalunya

"Aquesta Constitució que teniu a les mans serà la primera llei que els  diputats que representin Reagrupament al Parlament de Catalunya presentaran perquè s’aprovi"

Joan Carretero (Vic, 13 de març del 2010)

"CADA NACIÓ ESCULL LA SEVA PRÒPIA LLEI" 
Usatge "Unaqueaeque gens"

 
9.197 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.