Opinió

Joan Carretero a la manifestació del darrer 11 de setembre

Ja fa cinc anys que Reagrupament, amb la participació activa de desenes d’associats, va elaborar un full de ruta cap a la independència de Catalunya.

710 lectures | 0 comentaris
Joan Roig
Joan Roig
Associat a Reagrupament

Però hi ha un factor més: El suport popular. Dos milions de persones, si estem prou motivats i disposats, som més potents que l'estament judicial i les forces policials. Podem desequilibrar la balança cap al nostre bàndol. La clau la tenim nosaltres, la gent del carrer i les bases independentistes.

736 lectures | 0 comentaris
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Pujol és Espanya. És l’Espanya del Borbó. La de Suárez, la de González, i la d’Aznar, pel cap baix. Amb tots ells va pactar. Amb tots ells se’n va anar al llit, i s'ho va passar pipa. Ara, però, quan de forma inesperada ha canviat de tren, o així ho deixava entreveure, els espanyols han tirat de la manta. És així com es funciona en els estats colonials: si el capo indígena fa el milhomes i vol anar  més enllà, l’autoritat colonial li llegeix la cartilla i si s’escau ventila els seus drapets bruts.

489 lectures | 0 comentaris
No hi doni més voltes, president

Noves mesures de “racionalització” de les administracions públiques i darrera estocada a l’Estat de les autonomies. Els federalistes espanyols ho tenen magre, l’extermini és total, fins i tot per a la gestió administrativa. Els espanyols van descobrir l’any 1981 i concretament el dia 23 de febrer, que la via dels cops d’estat i la violència era innecessària.

501 lectures | 0 comentaris
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

L’atzucac el tenim servit. Oriol Junqueras, insisteix: el 9 de novembre sí o sí s’han de posar les urnes. Diu que aquest dia hem de saltar-nos la legalitat espanyola, en cas que govern espanyol i TC suspenguin la legalitat catalana. Però no en té prou. Junqueras diu que unes eleccions autonòmiques no serien plebiscitàries i el resultat quedaria “desvirtuat” per la proporcionalitat de la llei electoral.

517 lectures | 0 comentaris
El Dr. Josep Vendrell
Josep Vendrell
Associat a Reagrupament

Els símbols són instruments potents que des de la consciència col·lectiva modulen la voluntat i les accions de les persones. Per això es troben omnipresents en el decurs de la història de la humanitat. I perquè les persones adultes no creixen menjant (això ho fan els nens), sinó que creixen pensant.

519 lectures | 0 comentaris
Quan Rajoy rebi la trucada

Aquest post el volia escriure al matí, un cop descansat d'un dia tan emotiu com el d'ahir. Però no he pogut esperar. De manera que això és el que vull dir, ara mateix. Un cop victoriosos del repte de l'11S, un cop l'espanyolisme ha tornat a fer immensament el ridícul, aquest cop a la gloriosa ciutat de Tarragona, mil vegades massacrada pels espanyols al llarg de la història, per cert. Ara comença el darrer capítol de la història.

541 lectures | 0 comentaris
Postals catalanes d'arreu del món: Londres (4)

Que bonic serà quan, per explicar d'on ets, tan sols hagis de dir Catalunya.

531 lectures | 0 comentaris
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Gandhi volia la llibertat i independència de l'Índia. Ningú, fins i tot els que no fan res davant d’injustícies flagrants, no poden negar que Gandhi va ser l’artífex per aconseguir la independència del que era una colònia anglesa, l'Índia.

478 lectures | 0 comentaris
Toni Prunés
Toni Prunés
Simpatitzant de Reagrupament

Les sovintejades pluges d’aquest estiu han deixat una saó especial que ha omplert de bardisses el camí cap a la independència de Catalunya. No m’entretindré aquí a desbrossar les foranes, de tan matusseres com són se’ls veu el llautó de seguida. No, les bardisses que m’amoïnen són les que broten, molt inoportunament, d’aquí estant. 

1.952 lectures | 0 comentaris

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament