Opinió

Els herois de la independència

Aquest és el nom que dóna un enginyós tuitaire a tots aquells que insulten, menyspreen, difamen i amenacen Catalunya. Jo, com ell, opino que han de ser considerats herois perquè fomenten l’independentisme. Així doncs, podem entendre que Rajoy i els seus camarades són Herois Independentistes, ja que no fa gaire van venir a Barcelona per explicar-nos la seva campanya pel NO, titllant-nos d’etarres, mentint-nos a la cara, faltant-nos al respecte i pretenent demostrar- nos que som propietat seva i que, per tant, els hem d’obeir com s’obeeix un amo. 

54 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Diu la història, alguns es defensen dient-ne llegenda negra, que els conqueridors espanyols sotmetien al terror a les poblacions indígenes d’Amèrica per tal arrabassar-los les seves riqueses i esclavitzar-los. Varen fer un ús magistral de la por a allò que als indígenes americans els era desconegut , aquesta era una de les seves millors armes juntament amb els avenços tècnics que portaven des d’Europa.

170 lectures | 5 vots - valoració 8.2 | 0 comentaris
Carles Bonaventura
Carles Bonaventura
Associat a Reagrupament

El 27 de febrer es va viure 
al Congrés dels Diputats de Madrid una nova mostra de
la desídia i el menyspreu 
dels governs espanyols, ara del PP i abans del PSOE,
 a l’hora de solucionar
l’eterna problemàtica del desdoblament de l’N-II a les comarques gironines.

112 lectures | 3 vots - valoració 7 | 0 comentaris
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Els espanyols, en plena desesperació perquè veuen que perden Catalunya a marxes forçades, s’agafen a qualsevol cosa que pensen que els fa servei, com un clau roent. Intenten evitar, naturalment, l’inevitable. La nostra independència. Ara, s’han abocat al tema de Crimea. Els pobres es fan un embolic. No saben ben bé com enfocar-ho, si bé això no és el que més importa. Ells volen perllongar la seva estratègia de fer por. 

181 lectures | 2 vots - valoració 5.5 | 0 comentaris
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

D’acord, el proper dia 2 d’abril Reagrupament i Convergència Democràtica de Catalunya signaran un acord de col·laboració amb uns termes molts clars i explícits. Ho faran els dos presidents d’ambdues formacions, Joan Carretero i Artur Mas. L’eix central de l’acord és la lluita treballada fins aconseguir la independència de Catalunya. Aquest acord ha estat referendat pel Consell Nacional de CDC i per una assemblea d’associats de Reagrupament. Fins aquí res a dir. 

264 lectures | 5 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Democràcia radical, democràcia unilateral

Des de posicions favorables a la independència de Catalunya, massa sovint es critica la possibilitat que el nostre Parlament, democràticament elegit, pugui optar per proclamar la independència davant del previsible bloqueig espanyol a la consulta del proper 9 de novembre. Negar la possibilitat de reaccionar democràticament -com també ha previst el Consell Assessor per a la Transició Nacional- és una greu irresponsabilitat i contradiu el mateix dret a l’autodeterminació.

351 lectures | 11 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

La política exterior espanyola un cop més ha fet el ridícul intentant buscar semblances entre el que passava a Crimea i Catalunya. Una política exterior que per boca del seu màxim responsable ha fet un discurs per al consum intern espanyol, incapaç d’articular-ne cap altre que podés influir, atès el pes de l’Estat espanyol, en l’àmbit internacional.

221 lectures | 7 vots - valoració 7.43 | 1 comentaris
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

En els darrers temps hem anat resolen diverses incògnites que s’havien plantejat. Fer un repàs ens pot donar una perspectiva de com està evolucionant el procés de secessió i identificar quines seran els propers reptes. Al principi de tot existia la temença de si CDC i el president Mas aguantaria la pressió. Avui podem dir, sense vacil·lar que hom creu que no només està aguantant sinó que avança fermament.

354 lectures | 8 vots - valoració 9.25 | 0 comentaris
Boi Fusté
Boi Fusté
Associat a Reagrupament

Amb la legalitat a la mà, el govern de Catalunya és la delegació oficial de l’Estat espanyol a Catalunya. El Parlament, en teoria, pot aprovar les lleis que calguin, això sí, sempre que no transgredeixin la legalitat espanyola. Espanya i els acords amb els autonomistes ha permès que disposin de l’eina controladora més eficaç per tal que cap llei autonòmica superi els límits espanyols, “el Tribunal Constitucional”.

265 lectures | 2 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

El miratge ha durat el que ha trigat a arribar una convocatòria electoral. Davant de les eleccions europees no hi haurà llista unitària. Tampoc hi haurà punt comú al programa electoral. Així, els ciutadans de Catalunya ens veiem obligats a renunciar a coses tan importants com la visibilitat a Europa d’un moviment majoritari, transversal, inequívoc que representi el nostre poble.

281 lectures | 5 vots - valoració 9.2 | 0 comentaris

L'enquesta

Quina creus que hauria de ser la reacció a Catalunya davant la sentència del TC que anul·la la declaració de sobirania catalana?
 S'ha d'ignorar per complet. EL TC no és un òrgan neutral
 És una mostra més de l'actitud d'Espanya. A la pràctica, vol dir que el referèndum no es farà
 La sentència deixa una porta oberta al dret a decidir. Sóc optimista amb el que això signifiqui
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

3RA. FESTA DEL RUGBY CATALÀ

3ra. FESTA DEL RUGBY CATALÀ Estadi de Montjuïc - Barcelona

Programa:  

15:00  FESTA, ANIMACIÓ Í I MENJAR A L'ESPLANADA

16,00  OBERTURA DE PORTES. ENTRADA A L'ESTADI OLÍMPIC LLUÏS COMPANYS

17:00  PARTIT USAP-TOULON.

TOP 14 CAMPIONAT DE FRANÇA

REAGRUPAMENT HI SEREM PRESENTS AMB LA NOSTRA CARPA DES DE LES 14:00

SANT JORDI

PARADA DE SANT JORDI DE LLIBRES, ROSES I MARXANDATGE INDEPENDENTISTA

Rbla. Catalunya 80 (entre València i Mallorca)

CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

BARCELONA CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

Parada informativa Pça. Catalunya 4 (davant FNAC)