"Cal que cadascú miri de convèncer algú altre que la solució passa per la independència"

"Cal que cadascú miri de convèncer algú altre que la solució passa per la independència"
(Puigcerdà, 25-07-2012)

Esperada xerrada, la de Joan Carretero, president de Reagrupament, i el nostre diputat a Madrid, Alfred Bosch. En una sala, la del Museu Cerdà, amb la presència de més de setanta persones, es van remarcar les paraules clares i l'aposta ferma per allò que Reagrupament ja havia dit en campanya.

Joan Carretero  va reflexionar sobre el paper que ha de tenir la societat davant aquesta sagnia tan terrible que estem patint que, no per ser ja prou anunciada, no deixa ningú indiferent. És a partir d'aquí que el missatge és clar, contundent i unívoc: "Cal que cadascú miri de convèncer algú altre que la solució passa per la independència".

Cal que fem aquest proselitisme. No sortim als mitjans. La manera és la del contacte directe i constant amb la gent que ens envolta i que ja veuen que amb l'autonomisme no es va enlloc.

1.303 lectures | 7 vots - valoració 10 | 3 comentaris
Valoració: 10/10 (7 vots)

Gràcies per la teva valoració!

Ja havies valorat aquesta pàgina, només pots valorar una vegada!

La teva valoració ha canviat, gràcies per contribuir!

Comentaris (3)

Ells no volen ser catalans, nosaltres no volem ser espanyols
Als regionalistes, autonomistes, unionistes i demés sectes (en proces d'extinció) ja fa temps que no els queden arguments (vàlids i racionals). Als independentistes tampoc !! ja els hem esgotats tots.Tenint absolutament tots els arguments haguts i per haver dels beneficis de ser una nació independent, no som capaços de convèncer els que encara esperen anar pujant al caòtic tren (descarrilat) només els podem dir que democràticament poden continuar sent nacionals espanyols o nacionals magrebins o nacionals catalans
Taca d'oli
La indiferpencia la trobem tots i es pot desmuntar en aguns casos; d'altres són difícils de tombar.
Jo fa temps que aplico aquest sistema i vaig comentant als amics i a la feina, amb entusiasme, això és molt important l'entusiasme, del meu vot per Reagrupament, de la propera marxa on participaré, de que vaig a comnprar estelades pel dia 11-09, d'alguna notícia que surt als mitjants. Sense ser pesat, però l'entusiasme amb què en parlo crec que dona credibilitat: al principi em trobaven una mica excèntric, però cada vegada veig que es van interessant una mica més pel tema i ara ja comencen a veure que l'autonomisme no ens porta endavant, no ens permet avançar. Per altra banda, la crisi econòmica, també ajuda. No ens caldria retallades ni rescat si no fossim espoliats: aquest tema de la butxaca és una mina per apropar gent cap a l'independentisme..
Vinga, posem-nos-hi tots, el nostre entorn el tenim a mà, i no cal dispendis per anar escampant la taca d'oli.
I quins motius us heu trobat en contra de l'independència? Personalment m'he trobat la indeferència (o el no voler canviar les coses) i l'emocional. Com hi poseu remei?

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

VALORACIÓ DE LA LEGISLATURA AMB UNITAT PER BARCELONA

El cap de llista de Reagrupament a la candidatura d’Unitat per Barcelona (UpB), Ignasi Planas, farà una roda de premsa per tal de fer una valoració de la legislatura amb aquest grup municipal i explicar les perspectives de futur

L’acte tindrà lloc el proper dimarts, 3 de febrer, a les 11.30h. del matí, a l’Ajuntament de Barcelona (Sala de premsa grups oposició).

Barcelona
PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA REAGRUPAMENT I SOLIDARITAT PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE BARCELONA

Intervindran:

Ignasi Planas , alcaldable a Barcelona per Rcat i Si

Elisabeth Hernàndez , número 2 a la llista conjunta

En l'acte també hi assistirà el President de Reagrupament, Joan Carretero i el Secretari General de Solidaritat Catalana, Uriel Bertran

Dijous 5 de febrer, a les 19.30h, a l’Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (C. Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona). Metro L5 Sant Pau / Dos de Maig

Es prega confirmació d’assistència: premsa@reagrupament.cat  o info@solidaritat.cat