Notícies

Clara victòria de la independència de Catalunya en la jornada del 9-N, amb una gran particpació ciutadana, malgrat els obstacles que hi ha posat el govern espanyol. El Sí+Sí obté un 80,7% (més d'1.800.000 vots, encara amb part de l'escrutini pendent), el Sí-No obté un 10,1% (225.000 vots) i el No es queda amb un 4,5% (101.000 vots).

1.051 lectures | 10 vots - valoració 10 | 1 comentaris
"Votarem Sí Sí perquè no volem pertànyer a l'Estat espanyol"

L'avinguda Maria Cristina de Barcelona s'ha omplert de gom a gom aquest divendres al vespre per participar en l'acte final de la campanya "Ara és l'hora", impulsada per l'ANC i Òmnium Cultural per promoure el procés participatiu del 9 de novembre.

608 lectures | 2 vots - valoració 10 | 1 comentaris
El govern espanyol ja amenaça els ciutadans

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, acusa el president Artur Mas de "posar funcionaris i voluntaris en la tessitura d'incomplir la llei". "Mas no pot forçar els ciutadans a incomplir la llei", ha etzibat la vicepresidenta.

392 lectures | 0 vots - valoració 0 | 0 comentaris
Ignasi Planas: “El president Mas ha de seguir liderant el 9N”
(Barcelona, 07/11/14 )

El portaveu de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit avui al president de la Generalitat Artur Mas, que mantingui el lideratge per la consulta del 9N. “El 9N ha de ser un dia fort, per això és necessari que el president hi sigui al capdavant”.

589 lectures | 9 vots - valoració 8.44 | 0 comentaris
El Tribunal Suprem s'afegeix al Govern espanyol i al TC per negar els drets dels catalans

El Tribunal Suprem ha decidit no anul·lar el recurs del govern espanyol davant del Tribunal Constitucional contra la convocatòria de la Generalitat del nou 9-N. 

278 lectures | 0 vots - valoració 0 | 0 comentaris
Reagrupament reparteix 100.000 flyers pel Sí Sí
(Barcelona, 06/11/2014)

A tres dies de la consulta del 9N, desenes de voluntaris de Reagrupament han repartit 100.000 flyers a favor de votar Sí+Sí. La campanya va començar fa dues setmanes i s’ha intensificat aquests últims dies tant a Barcelona ciutat com a la resta de les comarques del país. 

737 lectures | 10 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Il·lustració de Paula Bonet

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha afirmat que "tot està a punt per al 9-N" i que es "manté el procés participatiu, amb totes les conseqüències", tot i la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre cautelarment per unanimitat la consulta sobiranista alternativa.

435 lectures | 6 vots - valoració 10 | 0 comentaris
El govern català demanda el govern espanyol perquè incorre en "frau de llei" i "abús de poder"

La demanda es fonamenta en dos punts. El primer és que el govern espanyol, "de manera errònia", considera que estem davant del referèndum suspès en la primera impugnació i que "no complim la suspensió acordada fa un mes". El segon aspecte és que, tenint això en compte, l'Estat està incorrent en un "frau de llei" i en un "abús de poder". 

438 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Gran victòria del Sí+Sí, segons el Centre d'Estudis d'Opinió

El CEO creu que el suport a la independència s'imposaria davant la pregunta plantejada pel 9-N. Així, l'opció "sí-sí" seria l'escollida per un 49,4% dels catalans. Mentre que els que es decanten pel "no" serien menys de la meitat, un 19,7%. Per la seva banda, l'opció "sí-no", obtindria el 12,6% dels vots emesos. El 13,9% s'abstindria o encara no sap què votaria. La resta votaria en blanc o nul.

333 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Tot apunta que la policia espanyola va falsificar la informació sobre Xavier Trias publicada per "El Mundo"

La Union de Banques Suisses (UBS) no té cap compte a nom de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. El mateix alcalde s'ha encarregat d'aportar aquest divendres al ple municipal de l'Ajuntament de Barcelona aquesta informació després de rebre un certificat d'UBS que confirma que no guarda ni ha guardat mai diners en aquesta entitat.

333 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

VALORACIÓ DE LA LEGISLATURA AMB UNITAT PER BARCELONA

El cap de llista de Reagrupament a la candidatura d’Unitat per Barcelona (UpB), Ignasi Planas, farà una roda de premsa per tal de fer una valoració de la legislatura amb aquest grup municipal i explicar les perspectives de futur

L’acte tindrà lloc el proper dimarts, 3 de febrer, a les 11.30h. del matí, a l’Ajuntament de Barcelona (Sala de premsa grups oposició).

Barcelona
PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA REAGRUPAMENT I SOLIDARITAT PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE BARCELONA

Intervindran:

Ignasi Planas , alcaldable a Barcelona per Rcat i Si

Elisabeth Hernàndez , número 2 a la llista conjunta

En l'acte també hi assistirà el President de Reagrupament, Joan Carretero i el Secretari General de Solidaritat Catalana, Uriel Bertran

Dijous 5 de febrer, a les 19.30h, a l’Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (C. Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona). Metro L5 Sant Pau / Dos de Maig

Es prega confirmació d’assistència: premsa@reagrupament.cat  o info@solidaritat.cat