Notícies

José Utrera Molina en una imatge d'arxiu al seu despatx.

L'exministre franquista José Utrera Molina ha respost a la imputació per part de la jutge argentina María Servini, que ha demanat que l'extraditin per jutjar-lo per crims durant el franquisme. Ho ha fet a través d'un comunicat penjat a la web de la Fundación Francisco Franco, on amenaça de querellar-se contra les víctimes del franquisme.

343 lectures | 0 comentaris
El Fiscal General de l'Estat farà el 'querellot'

La Junta de Fiscals de Sala, la cúpula del ministeri fiscal, ha donat suport, pràcticament per unanimitat, al fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, per presentar la querella pel procés participatiu del 9-N, després que la Fiscalia de Catalunya s'hagi oposat a fer-ho per la seva total discrepància amb aquesta mesura. A banda dels catalans, els únics que han presentat objeccions a la querella han estat els fiscals del Contenciós-Administratiu Pedro Crespo i de Seguretat Vial Bartolomé Vargas. 

415 lectures | 0 comentaris
El Congrés espanyol reconeix la sobirania i l'autodeterminació...

...de Palestina, però no de Catalunya. 

476 lectures | 0 comentaris
El cap de l'exèrcit espanyol compara Catalunya amb Cuba i Filipines el 1898

El cap de l'estat major de l'exèrcit de terra espanyol, el general Jaime Domínguez Buj, ha comparat avui el procés sobiranista català amb la pèrdua de les últimes colònies espanyoles el 1898.

544 lectures | 1 comentaris
Pablo Iglesias rebutja

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, considera que el govern català 'no té competències' per portar a terme una declaració unilateral d'independència.

552 lectures | 0 comentaris
Reagrupament acorda fer força a les municipals
(Barcelona, 17 de novembre de 2014)

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha explicat la importància que Reagrupament Independentista sigui també present a les properes eleccions municipals. Carretero ho justifica perquè en aquests moments que estem vivint i amb la independència cada dia més a prop, “és necessària la presència de partits independentistes a tots els consistoris catalans”. 

970 lectures | 1 comentaris
Rajoy a Catalunya no parlarà de la llei Wert ni de llengua ni cultura

El president espanyol canvia d'estratègia a Brisbane. Des d'Austràlia, on ha participat a la cimera del G-20, Mariano Rajoy ha explicat que vol defensar "millor que fins ara" els seus arguments davant els catalans. Rajoy diu que vindrà a Catalunya aviat.

601 lectures | 0 comentaris
Antoni M. Badia i Margarit va participar a la 2a. Assemblea de Reagrupament el 22 d'abril de 2010

Notícia trista per a la llengua catalana. Ha mort el filòleg i lingüista Antoni Maria Badia i Margarit als 94 anys. Compromès amb posicions de defensa de la catalanitat, Badia i Margarit va participar el març del 2010 a la 2a. assemblea de Reagrupament Independentista. Avui, durant la 7a assemblea, s'ha fet un minut de silenci en memòria seva.

549 lectures | 0 comentaris
Rajoy diu mai, no, res, gens, cap, tampoc, enlloc

El president del govern espanyol ha trencat el silenci sobre el 9-N amb una declaració a La Moncloa en què reitera el seu rebuig a qualsevol negociació sobre una consulta sobiranista. Sobre la petició de diàleg d'Artur Mas, el president espanyol ha dit: "M'oposaré a qualsevol reforma constitucional que liquidi la sobirania nacional."

421 lectures | 0 comentaris
Camacho torna a recórrer als seus "fiscals de confiança" perquè es querellin contra Mas

La presidenta del PP català Alícia Sánchez-Camacho ha anunciat la presentació d'una querella de la Fiscalia contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i altres consellers. Segons ha dit Sánchez-Camacho a Tele 5, la querella de la fiscalia contra Artur Mas es presentarà aquest dimarts.

645 lectures | 0 comentaris

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament