Hemeroteca

La Veu  és una publicació periòdica, de caràcter mensual, que constitueix el butlletí de Reagrupament, d'abast nacional. Fou iniciada per Reagrupament Independentista del Barcelonès. La publicació pretén fomentar el debat polític lligat als objectius de l'associació: independència de Catalunya, regeneració democràtica i treball. Combina unes seccions fixes (editorial, anàlisi dels processos d'independència al món, llibres recomanats, humor) amb d'altres de lligades a l'actualitat (processos electorals, etc.).

Entre febrer de 2011 i març de 2014 han aparegut 34 números de La Veu

"Espanya ja ha decidit unilateralment el futur de Catalunya i nega que el poble català hi tingui res a dir"

La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, ha defensat el dret democràtic a decidir del poble català i ha criticat els que, fins i tot des de posicions aparentment favorables a la sobirania del poble català, deslegitimen alguna de les vies per exercir-la. "Negar la possibilitat de reaccionar democràticament -com també ha previst el mateix Consell Assessor per a la Transició Nacional- és una greu irresponsabilitat i contradiu el mateix dret a l’autodeterminació", ha dit.

Surt el número 9 de 'La Veu', dedicat als candidats de Reagrupament

El número 9 de La Veu  arriba sis dies abans de la celebració de les eleccions al Congrés i Senat espanyols.

El número 8 de 'La Veu' de Reagrupament ja és a la xarxa

El número 8 de La Veu arriba carregat de textos i d'esperances. L'article que encapçala el butlletí, signat pel candidat Alfred Bosch, qualifica de "passa ferma" la coalició acordada entre Reagrupament, Esquerra i diversos independents aplegats en la candidatura Catalunya SÍ ; per primer cop, en els darrers anys, l'independentisme comença a sumar, a escala nacional en lloc de dividir-se.

Apareix el número 6 de 'La Veu', ara amb abast nacional

Després de cinc números d’edició mensual com a butlletí de Reagrupament Barcelonès, La Veu, des d’aquest número 6, esdevé el butlletí nacional de Reagrupament Independentista, amb la voluntat de reforçar l’expansió de l’objectiu de l’associació: l’assoliment de la independència de Catalunya, la regeneració democràtica del nostre país i el treball.

L'enquesta

Els partits catalans s'han de presentar a les eleccions espanyoles del 20D?
 No
 Sí, però tots els independentistes en bloc
 Sí, tots per separat
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Ajuntaments de tot Catalunya
CONCENTRACIÓ DAVANT ELS AJUNTAMENTS
9nsomtots

L’ANC, Òmnium, l’AMI i l'ACM   convoquen de manera conjunta per expressar el rebuig a la imputació de les autoritats catalanes  que van fer possible la celebració del procés participatiu del 9 de novembre de 2014.

Tots als nostres ajuntaments! 

Barcelona
CONCENTRACIÓ AL TSJC PER DONAR SUPORT AL PRESIDENT
9nsomtots

Anem tots junts al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a donar suport al President de la Generalitat, Artur Mas, per declarar com a imputat pel 9N.

Defensem la democràcia. Perquè posar urnes no és cap delicte!