Campanya de ràdio "Independència, ara sí. Ara toca"

Gràcies a la vostra col·laboració, Reagrupament Independentista pot continuar les campanyes de ràdio. Amb la campanya anterior vàrem recollir més de 9.000 €. Us ho tornem a agrair.

La nova campanya, "Independència, ara sí. Ara toca" , la podreu escoltar a les emissores FLAIX.fm i FLAIXBAC durant 5 dies.

Ajudeu-nos a mantenir les campanyes de ràdio durant més dies per a difondre els objectius d'independència, regeneració democràtica i treball perquè ara sí que toca.

Col·labora amb Reagrupament Independentista i fes la teva aportació amb una transferència  al número de compte 2013 0739 14 0200656931 de Caixa de Catalunya  indicant "campanya de ràdio", o bé amb els serveis on-line següents :

paypal_logo

Escolta la falca!

 
 
6.955 lectures

Comentaris (4)

En castellà?
En castellà?
Sabem que ens entenen, volem que ens votin, però cal que ens venem per un plat de llenties?
Ni farts de vi.
A catalunya en català. PASSA-HO!!!!
Si senyors, bona idea
Yes, Jo també hi estic d'acord. En quan a si ha de ser en català o castellà, jo em deixaria aconsellar per en Molinero que coneix la seva audiencia. Si no em decantaria per falques en català i en castella 50/50
Bona Idea
Estic d'acord amb la idea del company Josep Mª Ariste. A més més, cal recordar que el Justo Molinero ja es va manifestar a favor del dret a decidir (veure http://www.3cat24.cat/noticia/614545/politica/Justo-Molinero-defensa-el-dret-a-decidir-en-un-acte-a-favor-de-la-consulta-independentista-a-Cornella ).
El que no tinc tan clar és que el missatge hagi de ser totalment en castellà, crec que qualsevol persona castellanoparlant resident a Catalunya entendrà perfectament el missatge; potser caldria adaptar les veus de fons que diuen "Jo soc, jo també, per "yo soy", "yo también".
Però en definitiva, crec que és una bona idea.
Idea!
La falca i les emisores d'actuacio, perfectes! La idea: arrisquem, la mateixa falca en castella, camp d'actuacio Radio Taxi. De veres, es tan important el sector emigrant, anys 50's/60's, la seva segona generacio!, a les ciutats d'Hospitalet, Cornella, Gava. De debo, es tant important començar a ser visibles en aquets sectors de vots, em d'iniciar ja aquesta accio!, els hi hem de picar l'ullet, sense paternalismes, amb complicitat, es basic per l'objectiu. Merçes.

Total 4 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament