"Tres senyors no poden dir un bon dia que s'han inventat una coalició"

Veure article

35 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 4 >
MILLOR SOLS QUE MAL ACOMPANYATS
A Laporta el veig de la següent forma: Informal, xulo, prepotent, trampós i bé no em fiaria d´ell gens ni mica. Té un ego molt accentuat, vol protagomisme. No crec que arribin lluny els tres comparses. Penso que Reagrupament no hi perd gaire prescindint d´aquest personatge. "Val més anar sols que mal acompanyats.
PER DESGRÀCIA ERC NO ES POT FER BONA
ERC no és bona. A Villarroel vaig escoltar a en XAVIER VENDRELL I SEGURA recomanar no parlar d' independència.
Au! ERC ens ha enganyat a tots.
Jo vaig marxar.
I fa poc li vaig enviar un correu a en Puigcercós i em va tornar a enredar.
Per desgràcia, ERC va significar Catalunya, és una colla de persones escalfant cadires i esperant cobrar la mesada.
En serem capaços?
Si no som capaços d´anar tots a la una , ja podem plegar veles per sempre més. No cal que la "demòcrata" Espanya ens foti, perquè li farem la feina de casa estant i al damunt, és clar, es faran un panxó de riure.Faig meu el que diu l ´Albert Agorreta.
6 de cada 4 catalans tenen 8 opinions diferents de l'independentisme
6 de cada 4 catalans tenen 8 opinions diferents de l'independentisme

Aquest país dóna per molt!...
anem cap a una cursa de llarga durada
Tothom vol arribar el primer a la meta ... i la veritat és que la societat catalana no és encara prou cuinada com per respondre a les nostres crides. SCI es fotrà una nata com el PI al seu moment, però nosaltres cal que aguantem i fem didàctica de la INDEPENDÈNCIA. Cal donar peu a noves fornades de jovent que en un futur no més enllà del 2028 puguin fer el que ara no es pas possible.
Un segon comentari és la necessitat de deixar enrere el nom de Reagrupament ( la gent sempre el vincularà amb una ruptura d'ERC) i si guaitem enrere a la nostra història ... "Catalunya Estat" s' assembla al més gloriós "Estat Català" de Macià. Potser que la Història és a un pas de tornar a repetir-se.
VAN TRES CATALANS
VAN TRES CATALANS I TENEN QUATRE OPINIONS!!!

Il•lusionat o il•lús?
Vaig entrar a Reagrupament quan la trencadissa del mes de gener, en la segona assemblea quan el Sr. Laporta va dir “em sento reagrupat”, allà tots el varem aclamar-lo pensant que era cosa del “tempus”, acabar el mandat de President del Barça, llavors ’anunciar la seva incorporació a la branca de la política, en la candidatura a preparar per part de Reagrupament.

Ara s’ha vist molt clar el que volia aquest senyor, constitueix un nou partit polític, anuncia que faran unes primàries (per cert he llegit el reglament, i quasi be s’hauria d’haver estudiat àlgebra per poder anar a votar), i jo em pregunto, com hauran pogut sondejar tot el territori català amb tant poc de temps?, quin tipus de primàries seran?, voleu dir que mes aviat no seran unes “terciàries”?..........

El Sr. Laporta ha optat per el populisme, per la branca de les Consultes, cosa que vaig comentar personalment al Carles Mora en la segona assemblea, Reagrupament ho hagués tingut d’aprofitar per arribar al fons del pinyol, doncs bé, això es el que ha fet l’equip de Solidaritat Catalana.

Primer ens diuen que es el futur, tots anirem junts reclamant un estat català, i tots els reagrupats i indecisos a associar-se a Reagrupament, de potes varem apuntar-nos a Solidaritat Catalana, en pocs dies ells eren 14.000 persones que havíem enviat un mail confirmant l’adhesió, no associats de pagament..............

Senyors, jo no em moc de Reagrupament, voldria donar-me de baixa de Solidaritat Catalana, com a simpatitzant, però la seva web no ho permet (democràtic), fent servir una expressió del Sr. Carretero, en Laporta i Cia no paren de fer el Dragon Kan, “avui diuen una cosa, demà se’n copien una altre, dema passat primàries concertades”.

Sap greu no arribar a un acord de conjuntura, i tot per qui ha d’anar els primers llocs de les llistes, però......
• que no veiem tots plegats que aquestes eleccions només serveixen com a punt de partida?
• es que hem de seguir i deixar el Parlament tal com està?

Reagrupament ja te enllestida una Constitució Catalana, un programa per canviar la Llei electoral, i molts més aspectes que ens ajudaran a formar els politics que realment ens tenen de defensar la nostra terra, però tot això s’esdevindrà la propera legislatura.

Sr. Carretero, endavant, millor units que abduïts, es molt lloable per part seva tot l’esforç que ha fet fins el dia d’avui, sap greu que SCI no vulgui reconèixer tota aquesta feina , així doncs, si no hi ha coalició, serà el poble qui triarà.
3 senyors que s'han equivocat
Carretero, tens la raó en tot.
SCI ha actuat a la manera dels espanyols, amb els seus tics, i traicions.
Que s'hi pot fer? Catalunya s'està espanyolitzant i degradant per moments.
I és una malaltia que s'encomana ràpidament.
Ara cal donar una lliçó de catalanisme a tothom.
Que el catalanisme sempre ha d' anar lligat a uns plantejaments etics,d' honestedat, a una manera de fer politica
Que la gent sàpiga que Reagrupament fara tot el possible per anar units, però dient les coses clares
Posant negre sobre blanc davant l'opinió publica.
La Unitat és Bàsica !!!!!!!
Jo el que estic veient és que, un altre vegada, estem caient en l'error dels personalismes i els "egos" d'uns i altres i deixem de veure que el més important és CATALUNYA. El país necessita il·lusionar-se i veure amb esperança com un grup de gent entusiasta tenen les coses clares i ens volen portar cap a la llibertat. Prou de personalismes, prou de desunió.

Aquesta imatge que s'està donant de manca de sintonia entre els líders de les forces el que dóna és arguments als "altres" partits autonomistes per dir que "...veus aquests com no són seriosos!"

És una llàstima no aprofitar aquest moment de la nostra història on d'una vegada per totes es parla d'indenpendència sense complexes.

Si es fes una roda de premsa on TOTS els que volen caminar cap a la Llibertat hi fossin, amb transparència, unitat i posant en primer lloc el país, ja veurieu com alguns es posarien nerviosos de veritat.

Vinga busqueu la unitat i porteu-nos cap a un estat propi.

esteu fent bona a ERC
.... no estan per aquestes lluites tan matizades totes elles de veure qui és el més pur, clar que som com som i amb 4 anys hem avançat molt, però jo crec que si ningu hagues marxat d'ERC es podria fer pressio des de dins... i ara que tenim ? pel cap baix; 4 partits indepes ERC... Que poc sabis que som a vegades...Malgrat tot vencerem aviat!
pER CERT EL TEMA DEL LAPORTA I CIA NO S'AGUANTA PER ENLLOC, PERÒ PER ENLLOC VULL DIR QUE FA FIGA ARREU!!! dEU N'HI DORET SENYORS QUINA GRAN CAGARADA QUE HEU ACABAT FENT.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament