Joan Carretero:«L'hi he ofert tot i més a Laporta i m'ha dit que no»

LÍDER DE REAGRUPAMENT I EXCONSELLER DE GOVERNACIÓ

Veure article

23 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 >
voleu dir?
Ni van sortir 1 milió de ciutadans/es a la mani, ni s'ha fet tot el que calia.... Bé, excepte que hi hagués estratègia per visualitzar trencament, dubtes, i clam unitarista per sortir als mitjans.

Així i tot, molt ben (o mal) calculat ho deuria tenir en Joan Carretero per rebutjar la proposta del Laporta de (nom mediàtic?) que l'acompanyés a la llista en ares de cohesió i coherència.... Encara que ben mirat, penso que no, que Carretero el que va fer és permetre que altres sectors pendulants de l'independentisme dubtós, s'encerclessin amb Laporta per donar 2 opcions a la ciutadania i així que el vot pivoti entre candidatures independentistes, més que no pas en les clàssiques. Ja ho diuen ells mateixos: ben poc els separa ;-)
Catalunya serà independent o no serà...
Sóc militant d'ERC, i tinc la sensació que tots aquests partits que han anat sorgint que aposten per la Independència, tenen darrera la necessitat de desacreditat al partit de Companys i Macià, com a abanderat de l'independentisme al nostre país. Tinc la sensació que tant Reagrupament com Democràcia Catalana, tenen la intenció clara d'apostar per la independència del nostre país, però em preocupa sobretot que a tots dos partits sistemàticament només parlen de diners, inversions, etc.. És evident que per què algú pugui independentizar-se els diners són imprescindibles, però on queda la cultura, la llengua, i molts dels trets identitaris que fins ara han estat precisament els que tot i no ser independents, s'han mantingut i resistit a les ganes de fer-nos desaparèixer com a poble.
Apostin per una coalició independentista, però no cal que desacreditin a ningú, tothom és necessari, ningú imprescindible. Jordi Pujol i Josep Pallach, van dir fa 30 anys que calia fer Catalunya i desprès ja discutirien qui eren de dretes i qui d'esquerres. Al meu entendre ara mateix cal construir el camí cap a la Independència, i desprès ja discutirem qui és més o menys independentista o català.
Aprofitant la frase que va fer famosa Torres i Bages: "Catalunya serà cristiana o no serà" jo la aplicaria al fet independentista i diria: "Catallunya o serà independent o no serà"
Visca Catalunya Lliure!!!
Per tenir unitat cal respecte.
He llegit la majoria dels comentaris enviats per vosaltres i n'he tret una conclusió: voleu dir que no traspúa tot plegat rancúnia?. Veig una falta de respecte molt gran envers els altres independentistes que no estan a Reagrupament. És què no som capaços d'acceptar que altres veuen les coses diferents?. Sembla que si no estas reagrupat i acceptes a ulls clucs el que Reagrupament diu ja ets un mal nascut. Senyors i senyores, d'aquesta manera no s'aconsegueix la unitat que tant es progona, d'aquesta manera demostrem encara més l'homo neanderthalensis que som segons deia en Lluis del Bages.
Si a la fi s'aconsegueix pactar i anem juntament amb els altres, què els direm: ara son bons i bonics?. Respecte senyors respecte o així no anirem gaire lluny.
Estem esperant una candidatura unitària independentista, amb tot el planter (RCat, SCI, SI, ERC..) que generi la il·lusió que necessitem per a fer pinya, la il·lusió que acaba motivant els abstencionistes i els sobiranistes que avui es plantegen votar forces unionistes a sumar-s'hi.
Independència
El que no entenc és, sí veritablement desitgem la independència,perquè no vos uníeu a un dels únics partits independenistes, per al parlament i al congrés fer més força, ERC¿?

De totes maneres, prefereixo que s'estenga el meu sentiment que el meu partit.

Sóc militant de les JERC.

Tinc 14 anys.I Sóc d'Eivissa.

Salut i independència !!!!!
Homo neanderthalensis
Els catalans ens assemblem molt als Homo neanderthalensis que vivia en petits grups aïllats uns dels altres i cadascun feia la seva fins a la seva extinció.
Alguns experts asseguren que aquesta extinció potser va ser deguda a la competència amb el Homo sapiens pels mateixos recursos i perquè aquests estaven mes ben preparats culturalment i socialment per triomfar com a poble.

Si no som capaços d’adaptar-nos al segle XXI i les tribus independentistes de la nació catalana no ens unim per alliberar-nos dels espanyols, l’extinció de la nostre cultura es inevitable. Poc pot fer una tribu aïllada contra un exercit espanyol disciplinat, organitzat, ben pagat i fidel al seu cap.

La tribu de Reagrupament varem elegir democràticament els nostres caps (la Junta), varem acceptar democràticament en assemblea els candidats (proposats per la Junta) per les pròximes eleccions autonòmiques i amb aquests currículum ens presentem al poble, perquè aquest disposi.
Altres tribus s’han creat i format entorn a tres líders, dos renegats dels seus propis postulats i un verge mediatic que no aporten res de nou al panorama polític, que prometen molta democràcia interna, però ells de cap de llista amb dret a veto.

Cerca l’uniat i aconseguir-la seria esplèndid, però alerta amb els oportunistes d’última hora que volen liderar les candidatures independentistes (plagiant l’ideari polític d'altres) dividint l’electorat, tot buscant una cadira de parlamentari.

No entenc res
Bon dia!
Doncs jo no entenc res. Si m'escolto Solidaritat Catalana, en surto convençuda. Si llegeixo el que s'escriu a la web del Sr.Laporta, també. Si m'interesso pel que proposa el Sr.Carretero...he d'estar d'acord...Aleshores, em volen dir on és el problema, si tots estem d'acord en la base? Serien tan amables de pulir les formes per tal de trobar una entesa? No veuen que és realment això el que volem? Quin problema hi ha a les llistes votades per les bases de bon inici? No estem parlant de democràcia autèntica? Ningú no està en possessió de la veritat...per tant, sumem i no ens fem la punyeta els uns als altres, pel bé del nostre país. Si us plau, posin-se d'acord. No volem "més del mateix"!!! Són massa anys "perseguint la pastanaga" que mai no ens menjarem...TINDRIEN L'AMABILITAT D'ARRIBAR A UN ACORD PER A QUE ENS POGUEM SENTIR REALMENT REPRESENTATS??? Moltes gràcies!
Els anciants
Els Intel•lectuals, que es volen presentar com a partit, és un clar exemple de la poca confiança que els mereixen els dits independentistes. Amb aquest exemple ens demostren un intent d’ aconseguir trumfos per a oferir-els-he al projecte més compatible amb el què consideraran més adient per el País com a Estat Europeu. Han aconseguit cotes intel•lectuals reconegudes arreu ¡ aquest és l’ exemple que s’ ha de seguir ¡. Els culs inquiets per aconseguir cadira han de ser rebutjats des d’ un principi.
Enric
PRIORITATS (II) d'ací al dia 24
1. Reforçar l'aparell electorals de REAGRUPAMENT.
1.1 intentar garantir que la papereta de REAGRUPAMENT arribe a la major quantitat de llars
1.1.1 tenir a punt els sobres i les paperetes. Tenir compromés el paper i les impremtes.
1.1.2 tenir a punt els equips i els locals perquè en cada poble o ciutat s'embutxaquen les paperetes.

1.2 Tenir a punt els interventors i els apoderats.. La presència d'ells en els col·legis electorals reforça en el darrer moment a l'indecís perquè ens vote.

1.3 Tenir a punt l'aparell propagandístic: els cartells, la propaganda en els mitjans...

1.4 Tenir a punt els oradors per anar de poble en poble, de barri a barri exposant el nostre ideari.

2. Tenir preparat un pla per al dia següent de les eleccions, sigui el que sigui el resultat, per la continuïtat del projecte fins que assolim la independència, l'Estat català, la República catalana.
------------------------------------
És a dir la nostra prioritat es pot resumir en TREBALL, TREBALL i TREBALL.
I no en dedicar-nos a fer volar coloms amb UNITAT, UNITAT i UNITAT.
Us puc ben assegurar que si voleu UNITAT garantiu que REAGRUPAMENT tingui tot el seu aparell engreixat i a punt. sí no el té oblideu-vos de la 'UNITAT'
Si vols la pau, preparat per a la guerra...
Si vols unitat preparat per a presentar-te...
----------------------------
Em dóna la impressió que la falta de predisposició per a treballar va en proporció a la 'necessitat' d'unitat.
------------------------
VBS
-----------------------
PD:
Carretero, endavant!!!

aviam, senyors, recordin,independència
Estic d'acord amb Pastoret.
"Oportunitats d'ambicions personals": és el que fan entendre.
I el més delicat són els mitjans de comunicació i poden donar un flac favor a la voluntat de molta de la gent que vàrem anar a la manifestació.
Qui punyetes ens representen? Qui representa la voluntat de Nació Catalana? D'Estat Català?
Espero que s'espolsin l'egocentrisme i no facin d'això una oportunitat personal.
Senyor Laporta: No esta en un gran "show" de "dream team".
Senyor Puigcercós: Deixi de fer la ... Ramoneta amb ...
Senyor Carod: Assumeixi el terme Nació Catalana.
Senyor Lopez Tena: Torni als orígens convincents.
Senyor Carretero: Vosté, és original.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament