Convocada la 3a. Assemblea Nacional

Veure article

35 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 4 >
Seguir assemblea per internet
En aquesta ocasió, es podrà seguir l'assemblea a través d'internet com les altres ?

Gràcies,
Ramon
3ª Assemblea
Soc soci nº65007-1 al corrent de pagament i no he rebut cap notificació, aniré a la assemblea, però no trobo cap informació del que he fer?
Jo sóc sòcia, número 137943, i no he rebut cap comunicat. Hi aniré i espero que em deixin entrar. A la tarda hi aniré a la mani i em posaré amb els Reagrupats, of course. Quin dia més maco! Quin dissabte!
El matí de dissabte dia 10
El més important de dissabte dia 10, serà el bloc independentista que han de formar, Carretero i Laporta, amb la unitat de Catalunya Estat i Democràcia Catalana, per presentar-se a les eleccions.
Després a la vesprada, amb la pancarta "PEL PARLAMENT SOBIRÀ QUE PROCLAMI L'ESTAT CATALÀ". i estelades, moltes estelades.
Pel Parlament sobirà que proclami l'Estat Català
Estic fermament convençut de que la Manifestació del 10 de juliol ha de marcar l'objectiu de CATALUNYA: Com a Reagrupat independentista vull fer pinya al voltant d'una força que aspirà a proclamar, des d'un PARLAMENT SOBIRÀ, l'ESTAT CATALÀ.
Visca Catalunya lliure!
M'incline per la proposta catalano-valenciana d'en Quim Auladell i l'infatigable Baeta...
...per ser la més concreta, clara i directa, per estar en la línia amb Reagrupament, i en la nissaga del independentisme valencià dels Maulets i el General Basset, i ara del Sobiranisme Valencià.

Salut i Repúbliques
M'incline per la proposta catalano -valenciana d'en Quim Auladell i l'infatigable Baeta, per ser...
...la més concreta, per tant la més operativa, per estar en la línia de Reagrupament i en la nissaga dels independentistes valencians maulets i el General Basset, ara Sobiranistes i Republicans.

Salut i Repúbliques.
La millor intervenció fins ara, per ser l'única concreta...
...la del Qim Auladell i la del infatigable Baeta: "PEL PARLAMENT SOBIRÀ QUE PROCLAMI L'ESTAT CATALÀ". Nosaltres, valencians sobiranistes republicans, acompanyarem aquesta proposta recolzant la Proclamació de la República Catalana, i en defensa de la nostra República Valenciana.

Salut i Repúbliques
Gran ocasió
Quan en Montilla va dir la mateixa nit de l'avenç de la sentència del T.C. que convocava a la manifestació per abanderar una pancarta sols amb la quatribarrada, vaig compartit la decisió de no participar-hi.
Però, vist el canvi de posició del cordobès i la cessió del protagonisme al promotor Omnium Cultural, crec que sería una ocasió única per aglutinar els diferents materials del morter per l'independència; es a dir, totes aquelles forces amb la mateixa essència que podríen unir forces en unes eleccions i que ara s'hauríen d'unir en eixa manifestació per alçar la veu mées fortament i també crear una "contaminació" independentista als que dubten, als encara no convençuts i també a alguns d'altres partits que segur que avui hi estàn incòmodes; l'efecte d'atracció que exerceix un grup fort en la societat com a possible cavall guanyador.
Per això crec que s'hauría de fer un esforç per donar-se la mà en eixa ocasió, els Regrupament, el grup de'n Laporta, Espot i el seu Catalunya Acció, Estat Català, etc., que podría ser el principi d'un gran pacte per les properes eleccions amb l'intenció de fotre una bona mossegada al Parlament.
L'ocasió és immillorable, excepte pel temps climatològic; però, mereix la pena una suada.
Dia 1
Crec que s'ha d'anar a la manifestació i que el nostre president, Joan Carretero, ha de ser darrera la pancarta "SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM".
No defensem l'estatut. Però no podem estar al marge dels atacs a la nostra nació, vinguin per un estatut, per un espoli fiscal, o per l'abandonament de la dignitat institucional de les persones que són a les institucions.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament