El des-concert de Duran i Lleida

Editorial de Reagrupament Independentista

Veure article

9 Comentaris , Pàgines: 1
El Duran ja ho té el SEU futur ben solucionat
El Duran és un polític més que ja es prepara una jubilació daurada.

La línia divisòria entre el poder de les corporacions i els nostres governs s'ha fet cada vegada més borrosa, soscavant les nostres democràcies i les nostres economies. Els polítics accepten els diners de les corporacions per finançar les seves campanyes, i en ser elegits, adopten polítiques que recompensen als seus patrocinadors. En finalitzar el seu mandat, accedeixen a càrrecs amb salaris estratosfèrics al servei de les corporacions. Això es diu corrupció, així de simple. G20 - People in, corporate sponsors out
http://www.avaaz.org/en/occupy_g20/?slideshow

Declaracions de l'etern aspirant a ministre a l'Ara:

Em veig més en alguna gran empresa portant algun tema de relacions internacionals. Puc ser útil a moltes empreses aprofitant el meu capital i la meva vocació internacional. Ara tinc 59 anys. No dic necessàriament que ho hagi de ser, però aquesta podria ser la meva última legislatura. Els polítics no podem posar mai les mans al foc pel que farem, però és evident que no vull acabar la meva vida fent política".

D'acord amb un que s'interroga. En aquest vaixell hi hem de ser tots, amb un rumb únic la INDEPENDÈNCIA.

Jo ja he un petit pas, he votat per correu, ERC-Reagrupament.
Uns mals resultats d'en Duran Lleida significaran la seva caiguida de manera irreversible. De totes maneres les preocupacions de Duran són també compartides pel conjunt de la federació i Artur Mas. Són conscients que una majoria absoluta del PP perjudica greument els interessos de Catalunya i suposa un escull insalvable per a les aspiracions convergents de "pacte fiscal". L'esgotament del peix-al-cove i el previsible agreujament del deute públic català situaran a CiU i el govern en un carreró on les úniques sortides seran la mentida i la indignitat o la independència.

Enhorabona per l'artícle Carretero!! Ànims a Rcat!!
Excel·lent
No cal afegir res més al que diu Carretero. Excel·lent. Ho comparteixo totalment.
Good bye Duranin
S'han acabat els temps de'n Duran. No es pot ser independentista i votar-lo, és un contrasentit. Ara toca combatre a Madrid, ara toca empènyer el país cap a la llibertat, ara toca fer pinya. Som-hi! Visca Reagrupament!
Good bye Duranin
S'han acabat els temps de'n Duran. No es pot ser independentista i votar-lo, és un contrasentit. Ara toca combatre a Madrid, ara toca empènyer el país cap a la llibertat, ara toca fer pinya. Som-hi! Visca Reagrupament!
Dretans, conservadors...
Llegeixo en l'article: "imatge tan dretana, conservadora i espanyolista". Estem d'acord amb que "espanyolista" és un qualificatiu que defineix l'enemic. Però..."dretà" i "conservador" és cosa dolenta "per se"? No haviem quedat que som transversals? Els conservadors o dretans independentistes no caben ja a Rcat?. I els missaires independentistes tampoc?
Fariem bé de matitzar, és important.
Duran és l'Home
Jo confio en en Duran, que per alguna cosa és el polític més ben valorat també a casa nostra, perquè el poble és savi i al soci no se'l pot enganyar. Duran és un home íntegre que va a missa, és perseverant, creu en la política i es lliura al país. I ho demostra amb fets: des dels temps de Matusalem que es dedica íntegrament i amb perseverança a la política, lliurat a ser ministre del país veí. I és que Duran és un home assenyat, tot un cavaller que freqüenta els millors hotels i té un gust exquisit per les senyoretes estupendes. I confessem-ho: la seva llustrosa calba ens posa a tots catxondos. Però sobretot hi confio perquè és una màquina de crear nous independentistes. Tanmateix, jo ni en estat de coma etíl·lic no votaria CiU. Però si ho feu, ho comprendré. Perquè el poble és savi i al soci no se'l pot enganyar. I perquè la carn és feble, i Duran irresistible.
Si no vaig errat, la tardor vinent toca congrés d'Unió. Aviam si amb una bona patacada d'en Duran el 20-N i una empenteta de l'Artur Mas, els missaires escullen de president en Vila d'Abadal.
adéu Duran
Som cada dia més els que maldem per què en Duran surti de la política.
Hores d’ara és palès que no representa als votants de CiU, en general, i el PP no el necessita, ergo... adéu Duran, adéu Espanya...

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament