Reagrupament entra per primera vegada a les institucions amb 48 regidors

Nova actualització de les dades

Veure article

25 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 >
GRACIES CIU
Gracies a ciu, a Cubelles,s´ha demostrat que les persones van per devant de les sigles, l´espabilat que diu que no hi ha ningu a la llista associat de Reagrupament, es privat i a tu precisament no t´ho direm.Gracies a Reagrupament,que per cert, tambe ha fet coalicio amb la veina localitat de Vilanova, hem demostrat a ciu que es el que Cubelles volia, les persones o les sigles? Ha quedat pales,ciu: jo m´ho faria mirar. Ah,la llista de ciu portara polemica, amb els personatjes que porten dins.encara no s´acabat, dimisions les que vulguis. ciu s´ha quedat amb les sigles i UNITAT CUBELLENCA-REAGRUPAMENT amb les persones, hem pujat 898 vots,partint de 0 amb 20 dies i ciu HA BAIXAT 336 vots, tot i amb la fogarada del Mas, de 4 Regidors a 2 i a sobre d´Unio i UNITAT CUBELLENCA-REAGRUPAMENT de 0 a 4 FELICITATS ROSA FINOLL I A TOT L´EQUIPAS QUE PORTES AL DARRERE, i el mes important: la segona força mes votada i a governar APA NOIS FINS LA PROPERA
ENDAVANT CERDANYAELS REPRESENTANTS DELS MUNICIPIS DEL PARTIT ENDAVANT CERDANYA DAVANT LES INFORMACIONS APAREGUDES EN ALGUNS MITJANS D’INFORMACIÓ VOLEM MANIFESTAR QUE:
- ENDAVANT CERDANYA ÉS UN PARTIT LEGALMENT CONSTITUÏT I AMB ENTITAT PRÒPIA
- LA NOSTRA BASE ÉS HETEROGÈNIA I ESTÀ FORMADA MAJORITÀRIAMENT PER INDEPENDENTS, PERÒ TAMBÉ HI HA MILITANTS DE REAGRUPAMENT I D’ESQUERRA.
- ELS VOTS I REGIDORS DE LA FORMACIÓ NOMÉS SERVIRAN PEL PROPI PARTIT AL CONSELL COMARCAL ON TINDRÀ UNA REPRESENTACIÓ PRÒPIA EN FUNCIÓ DELS RESULTATS OBTINGUTS.
- ENS MOU ÚNICAMENT LA GESTIÓ DELS TEMES COMARCALS.

BARTOMEU BAQUE I MUNTANÉ
PRESIDENT ENDAVANT-CERDANYA

carles, tens raó, a la pobla de lillet tenim un regidor, és diu José Bove, però és el num. 3. Va ser alcalde de la Pobla i, al 2009 es va passar a R.cat. Si us plau, EQUIP WEB D'R.CAT US PREGO QUE EN PRENGUEU NOTA, us recordo que el regidor de les borges, en Francesc Macià no l'heu comptat!!
FELICITATS! però, en falta un !
Jo diria que el núm. 4 de CiU a La Pobla de Llillet (Berguedà) és un Reagrupat. Majoria absoluta, al 2007 governava el PSC.
Ho podeu comprovar?
Quim, soc de Vilanova, i , contestaré a la teua pregunta, si , és cert. T'he de dir que R.cat a Cubelles es presenta amb UC, escisió local de CIU i, que cap dels 4 regidors és d'R.cat, si no, no ho haurien permés. Despr``es, les 3 formacions amb més vots van ser en ordre: ICV-EUIA, UC-R.CAT i el PP. És un govern fort amb 11 regidors de 17, en el qual les sigles polítiques són el més important i el treball per la vila, també és bo que pactin les 3 forces amb més vots i, no es fagi tripartits o històries.
Be, ja heu modificat la xifra a 46, però falten dos regidors rencara, són el Francesc Macià, que s'ha presentat sota el paraigua de la FIC, que és militant de R.cat a les borges blanques i va ser coordinador comarcal de les garrigues. També falta la Ma. Carme Boixader, alcaldesa del Capolat, Berguedà des del 2003. Per aquestes eleccions s'ha presentat amb CIU, però és militant d'R.cat. Recordo que va anar de numn. 35 a les nostres llistes per BCN el 28-N.
Reagrupament a Cubelles
REAGRUPAMENT CUBELLES: en el seu programa posen que es basen en l'ideari de CIU!!!! I a sobre ara pacten amb el PP! És vergonyós que emprim el vostre nom i s'omplin la boca dient que les seves idees es corresponent amb CIU! No trobeu??? Crec que també ho diuen al seu facebook... Patètic!!!
Arenys de Mar
El Regidor d'Arenys de Mar no es de RCAT, es de Via Arenys, el representant de RCAT anava en la tercera posició i la coalició nomes ha obtingut un regidor.
Pacte contra natura ?
Que la set de poder no ens faci traidors...Algú em pot explicar el pacte que diu que s'està coguent a Cubelles amb el PP, si és que és cert ?
Hem inclòs Senterada i Talarn
Gràcies per l'avís. Hem inclòs les dades dels companys del Pallars Jussà. Disculpeu l'errada. Vam anar de pressa a publicar la informació perquè els mitjans de comunicació no ho fan.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament