Presentació de l'acord entre CUP i Reagrupament a Girona

Veure article

9 Comentaris , Pàgines: 1
resposta a Josep P.
Josep, estic d'acord amb tú , peró ja veus quines possibilitats tenim. Penso que si hi ha un pacte municipal totes les actituts extremes s'hauran pactat, doncs Reagrupament no té pas aquestes idees.
De tota manera, qui no té bony té forat, doncs també rebem critiques per pactar amb ERC o amb SI.
Jo no soc de Girona i per tant no conec les persones amb les que Reagrupamnet ha pactat, doncs no t'oblidis que en les eleccions municipals moltes vegades pesen més les persones que els partits. En fi, espero que no et desanimis peró em sembla que una gran coalició es molt dificil d'aconseguir perquè encara que hi ha gent que no está en política per profit, n'hi ha d'altres que si i aqui començen les desavenencies, les envejes, les pors de que un sigui més que l'altre, o fins i tot el voler imposar les idees própies i no acceptar les dels demés.
Que tingueu, i que jo m'equivoqui.
...
El que compta és el programa
De prejudicis hi ha molta gent que en té molts sense saber de què parla, o que toca d'oïda o prenent com a base rumorologia diversa. En cap lloc del programa de la CUP RCat a Girona es parla d'expropiar pisos buits ni de coses per l'estil. A la CUP hi ha gent que és comunista com en altres grups independentistes hi ha neoliberals, conservadors, gent ecologista o partidaris de l'energia nuclear. A l'independentisme cada cop hi ha més de tot, per sort. L'unica cosa que hi manca, per desgràcia, és voluntat de sumar. I d'això en som tots coresponsables: la CUP, RCat, ERC, Solidaritat o Democràcia Catalana. A Girona s'ha fet un esforç per sumar, i l'han fet la CUP i Reagrupament, sabent que hi ha coses en què no estan d'acord, però prioritzant allò que els uneix. Si arreu es fes el mateix, potser l'independentisme es presentaria a les eleccions amb una sola candidatura. Ara per ara, malauradament, són més els que dediquen els seus esforços a dividir l'espai independentista que no pas a unir-lo. Per sort, a Girona la CUP i RCat han posat el seu granet de sorra en benefici de la unitat, encara que només sigui local.
Resposta a Imma
Imma: Per què no la CUP? Per què no n'hi ha prou en declarar-se independentistes. Els de la CUP no amaguen que volen independència i socialisme (diuen que es indestriable). I el seu socialisme a escala local passa per exemple en proposar expropiar pisos no ocupants i coses així. I més... no se si ets de Girona, però estic fart que es considerin el "purs" de l'independentisme, estic fart que tots els actes que haurien de ser de caire unitari o senzillament de tothom, la CUP sempre ho mopolitzar amb amb les seves banderes, accions i discursets. Són sectaris, senzillament. Perdoneu...però algú ho havia de dir. Ep... feu el volgueu, només faltaria, però no compteu amb mi. Es una opinió.
comentari 4
Josep P. si volies a les generals una gran coalició, per què no amb la CUP. Si ens hem d'unir tots els partits independentistes vol dir tots, i la CUP n'es un més, o no?
No ho veig clar
Nois... no ho veig clar. Per mi és un error anar la CUP. A les darreres eleccions del Parlament vaig votar a Reagrupament (que consti amb dolor, ja que sóc dels que volia una gran coalició que no fou possible). Dubto que voti a la CUP-RCat a les municipals de Girona, no puc votar a la CUP. Lamento la situació -que no és nova- que passa el moviment independentista.
Girona
Tens tota la raó Joan, probablement CUP i R.CAT siguin els dos partits més pencaires de Girona, però un regidor vindrà molt bé a reagrupament, ja que servirà per impulsar el partit a la ciutat de cara a les eleccions del 2014. Penso que un segon lloc estaria molt bé, hem de fer-nos lloc en alguns ajuntaments per donar a entendre que som vius i la gent ens vagi recordant gracies als mitjans de comunicació.
GIRONA
Tant fa que ocupem el tercer lloc o el primer de la llista. El que cal per Girona és un bon projecte i que sigui seriós.
No som en política per la cadira o el sou, hi som per tirar endavant el país i si cal hem de ser el màxim de generosos i defugir el personalisme.
Girona
He llegit que anireu en el tercer lloc de la llista, espero que no sigui cert. Heu d'ocupar el primer i el tercer ja que RCat va fer uns resultats molt més alts el 28-N a Girona que la CUP a les municipals a aquesta mateixa ciutat.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament