Continuem el compromís

Veure article

35 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 4 >
Anims joan I reagrupament
Joan te'ns tota la rao i suport amb les declaracions dels ultims dies. La unio independentista s'ha de fer al moment i al lloc oportu i no pasat festes.

Realment es penos el parlament actual i predomina el regionalisme i l'exivicionisme.

Reagrupament són els unics independentistes de debo ja que els altres nomes ho utilitzen per 4 poltrenetes i 4 durets.
Reagrupament és l'unic que val de pena de catalunya.
Gent com Reagrupament honesta i treballadora i independentista de debo és de les poques meravelles que té aquest pais.
Anims en temps dificils s'han d'unir els reagrupats i com associació s'ha de donar força i col·laborar amb gent que sigui honesta i independentista.
Amunt reagrupament I Independencia per sempre.

(Ara Ciu ja no tindrà l'excusa del tripartit i quedarà més que retratada, i els de ERC, SI la vergonya aliena)
de gerra freda a guerra freda
Ells tenen el telo D'acer ( la constitució i el seu tribunal )
Ells tenen armament ( la majoria de mitjans de comunicació )
Ells tenen el mur( els gestors autonòmics )
Ells tenen el cràpula ( el rei )

Nosaltres tenim telo d'Acer ( la dignitat i la llibertat )
Nosaltres tenim armes ( la democràcia i els drets humans )
Nosaltres tenim poder ( el poder de les urnes )
Nosaltres tenim caliptra ( per no deixar de foradar el "MUR" )
Feedback
En línia amb el que comenta el missatge, Eduard Vivó i Font 10/12/2010 21:06,


Tanmateix no estic d'acord en el que cal una refundació. No crec que s'hagi de refundar res. La línia de Reagrupament (RCat) es prou clara i amb prou substància per continuar-hi treballant si això és el que es decideix fer. Encara diria més, mireu si és substanciosa que un apèndix aparegut a quatre mesos de les eleccions ha entrat al Parlament.

Si ha de dimitir o no la Junta? Suposo que sí, per dignitat. Ho han fet tant bé com han pogut/sabut amb el que tenien i amb tot el soroll que hi havia, i em sembla que no està malament. Hem portat quatre escons al Parlament, però no quatre diputats/es.

Totalment d'acord que el que cal es cohesió, si el projecte/associació continua. I ho dic ben clar, com a associat no tinc clar que el projecte hagi de continuar. Em sembla que s'hauria de convidar a totes les comarcals, amb totes les comissions que tinguin a fer un treball de "replegament". Cal valorar què ha sigut, que ha fet RCat fins el passat 28N. Cal generar feedback (i molt) per poder decidir, havent fet els deures, a la propera assemblea (entre tots i totes) si l'associació continua o no.

D'entrada seria bo d'assumir obertament que Solidaritat (SI) ha passat la mà per la cara a RCat. No caiem en la crítica gratuïta.

Un pro (contra): d'aquí mig any, dos anys, als propers comicis serà el moment de valorar el camí que ha fet SI. Espero que hagi estat molt i positiu per Catalunya, pels catalans i les catalanes; però ... i si no és així? Tots els solidaris i les solidaries, els militants i simpatitzants, la massa de votants reconeixeran que estaven equivocats? Serà culpa, en cas que RCat continuï, dels associats/des a Rcat?

Un contra (pro): alguna de les coses que em cridaren l'atenció del discurs de RCat (per acabar-me associant; si haguera estat un partit polític no ho hagués fet) era allò de que cadascú vagi fins on pot, ningú és imprescindible, quan una persona no pot donar més que s'aparti, que se li agrairà la feina feta i se li farà el relleu. Així de simple, sé quan no puc fer més. Igualment, que per la independència de Catalunya si convé es pactaria amb el Diable. Així de simple, sé el que no sóc. Ajuntant aquests dos arguments, potser no seria tant descabellat dissoldre RCat com associació.

I totes les persones no associades que ens van fer confiança? I totes aquelles persones que es senten properes al projecte? Es el moment que hi diguin la seva. Que participin, que es facin sentir, que col·laborin. Avui dia, amb Internet a qualsevol telèfon, amb wifi a totes les biblioteques, amb moltes llars connectades a Internet. Avui dia per començar a contribuir (per sumar, si més no intentar-ho) no costa més que redactar i enviar. Evidentment, una altra manera és associar-se. El dia de l'assemblea el número d'associats reals serà un bon indicador.
Salut


P.S. Hi ha error ortogràfic a l'última línia de l'article.
Us adoneu......
Que sempre useu les paraules més adecuades? sembleu que TOTS haveu anat a la mateixa escola, segurament us deveu anfotre quan jo dic que a pesar de la meva INCULTURA vaig 25 davant de vosaltres, diguem-ne que aquestes cartes que ara lligiu en temps de franco ja vaig intentar que les fessiu.....però jo en aquell temps era com un mestre de les memaes que escrivien la gent...EN FI amb 30 anys de retràs HO LOGRAREU!!!.......i....NO TENIU ALTRE REMEI QUE LOGRAR-HO....SI NO TOT SE´N ANIRA A LA MERDA.
COM LA VOLS.......
Voreu NO HAVEU FET RES MALAMENT, però tampoc vau agarrar el meu guant que l´ignorància NO ENS AFAVORIA RES A NOSALTRES....ARA també tenim una bona pila de dies per ENSENYAR.....

COM LA VOLS.........
BARCELONA-MANRESA-BERGA-SABADELL-EIH!!, SI, SI, TAMBE-FIGUERES......i....com les volem....INVADIDES i ESCLAVES....o LLIURES= INDEPENDENTS....que NO us torne a passar que aquells que VOTEN a favor de Castella estiguen segurs que ho fan a favor de CATALUNYA
tampoc presenteu Batalla contra altres independents (voteu a fulano ....jo de resserva...per si de cas)

Tú mateix TRENCAMOTLLES.....al grau de DEPRAVACIO que han lograt dels CATALANS que tú mateix dius que els catalans prefereixen veure les películes doblades en castellà que en català......després s´estranyen de la violència existent dintre de la família......i.....VOTAR CONTRA SI MATEIXOS per afavorir als de la messeta QUE??, perdó, perdó, això ho fan els altres ELLS NO!!!.
PEDAGOGIA I/O POLÍTICA
Pedagogia-o-política? Jo dic pedagogia-i-política. El primer que hem de fer és una reflexió profunda i identificar i posar remei a alló que havem fet malament i redefinir aquells aspectes que ens provoquen debilitats susceptibles de ser utilitzats pels que ens voldrien veure desapareixer, de manera que no ens torni a passar.

Per coherència amb el nostre programa no soc partidari de presentar-nos a les municipals; als ajuntaments no hi és la independència i si brutícia i corrupció: No ens n'haveem de fer còmplices de cap de les maneres. Als ajuntaments només ens hauriem de presentar en el cas SUMAMENT CRÍTIC que la autonomia de Catalunya fora suspesa pel govern de Madrid (no us penseu que no hi ha qui li agradaria fer-ho).

REAGRUPAMENT ha de experimentar una REFUNDACIÓ que ens permeti fer pegagogia eficientment durant els propers quatre anys per formar un cos electoral que ens voti i poder així entrar al Parlament a fer la política que estem convençuts que necessita Catalunya. Aquesta REFUNDACIÓ s'hauria de produïr a la propera primavera. La Junta ha dit que dimitirà davant la assemblea que convocaran pel febrer o març. Després dels resultats del 28-N és el que toca i amb això no estic llençant-los pedrades; hi han coses que s'han fet bé i n'hi han que s'han fet malament.

Ara ja ens coneixem molt més entre nosaltres; Ara ja no passarà com a la primera assemblea nacional que la majoria no ens coneixiem i els que veniem de nou varem haver de votar sense coneixer moltes vegades a qui votavem: En canvi n'hi havien uns quants que sí que es coneixien molt bé i es varen votar entre ells i els seus partidaris, amb alguns resultats que tots recordem i que no cal repetir aquí. Ara estém en condicions de escollir una Junta amb més cohesió interna, que no hagi de perdre mesos per lliurar-se d'obstruccionismes de capelletes i trepes. Però seria bo que les candidatures a la junta no foren a bulto i es podessin presentar llistes d'equips de gent que es coneix i està cohesionada i té pensat un projecte i el presenta a la assemblea per obtenir-ne la seva confiança. Amb una Junta escollida d'aquesta manera hem d'assegurar que el nostre líder i fundador, en Joan Carretero, segueixi sent el President, sigui quina sigui la Junta i ho dic per que no s'entendria un Reagrupament sense Carretero, al menys durany molts anys a avenir. Per tant el President ha de ser en Joan Carretero i el lider de la Junta resultant de la votació ha de ser el/la Secretari/a General. No estic predicant que en Joan Carretero passi a ser una figura decorativa, però també és cert que necessitem que estigui a cobert de tempestes que han de ser assumides per la Junta i el seu Secretari General, sense que la figura d'en Joan Carretero en surti perjudicada.

Si us plau, penseu-hi. Tenim quatre anys per endavant per rectificar errors i difondre el nostre missatge d'independència, regeneració democràtica i recuperació de valors.

Visca Catalunya lliure i sobirana!
Coalicions
Desprès dels resultats electorals cal seguir l'estratègia de les coalicions, sino a l'independentisme no arribarem mai. Al devant tenim a CiU i aquest partit, volguem o no, arrastra molt català desinformat i indecís.
No sempre un sol camí és bo
La independència pot tenir molt matissos, i cada persona fa una lectura diferent. Com a reagrupada des del començament sempre hi cregut amb les tesis de Rcat, i al sorgir SI, he vist una copia i un desviament del nostre programa. Que han tingut exit?, millor per ells; que ho faran bé? millor per tots. Deixaré temps al temps per comprovar-ho. Mentrestant crec que és com el cristianisme, compost de jueus,católics, protestants, ortodoxes, testmonis de Jehovà etc. Penso que nosaltres tenim el nostre camí i hen de seguir treballant pel que creiem millor: independència, regeneració democràtica i limitació de mandats.
Pilar Altarriba
Sants-Monjuïc BCN
Cants de sirena
Que desesperats estan aquests militants d'ERC. Ara venen fent la pilota per intentar recuperar el que han perdut pero es que no recorden per que la gent de RCat va marxar d'ERC. Em semblam que si Rcat hagues tret 4 en comptes de SI aquest missatge l'hagues escrit en un altre web, la de SI, dient el mateix pero criticant a Carretero en compte de l'Uriel. Si us plau militants d'ERC no us arrosegueu tant i reflexioneu més. RCat SI el que té un li falta a l'altre, junts el futur serà nostre!!
politica oh pedagogia ?
fer política=activitat humana per dirigir,governar i prendre decisions en benefici de la societat ( evidentment per fer política has de tenir un càrrec oh conformar-te a fer política familiar ) amb el que si dono la Raó al sr.Victor , es amb el fet que RCAT no te de fer més pedagogia ( els referèndums els concerts,les federacions , la misèria i les necessitats ) aniran canviant la mentalitat de la societat ( una gran majoria creixera de cop ) a les hores caldrà fer "ANDRAGOLOGIA" .Si això no dona resultat ens quedaran dues opcions "patir" o " fugir

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament