Entenent les eleccions catalanes: Carretero tenia raó

Veure article

18 Comentaris , Pàgines: 1 2 >
Daniel,maco.....
Daniel ,fill meu, el que resulta realment penòs, és que "gràcies" a persones com tú, que formeu part d'aquell ampli percentatge de votants on elements com: l'esperit crític, el criteri, l'objectivitat....... encara no els heu descobert, voteu a persones mediàtiques i oportunistes com Laporta que s'adjudiquen les victòries del Barça com si ell hagués sigut l'entrenador.....

A les "personetes" com tú els movilitzen, i el que és més trist, els convencen, frases tan buides i demagògiques com:
" En Laporta, de la mateixa manera que ha fet campió el barça( que el mèrit és de Pep Guardiola.....no d'ell..) farà "campiona" a Catalunya" o, "Laporta, el millor president del Barça, farà que el proper gener Catalunya sigui independent.."

Això si que és realment patètic, que aquest tipus de frases es converteixin "arguments.." per titelles que es pesnsen que són independentistes.

Per cert, m'agradarà sentir quins seran els arguments i les idees "PRÒPIES" ,repeteixo, pròpies d'en Laporta durant aquesta legislatura, sense que pogui copiar ni calcar el que diria Carretero i Reagrupament, com ha fet durant la pre-campanya i campanya.

No estic generalitzant, i per tant, fent extensible a tots als votants de Solidaritat el meu comentari,que de segur que hi ha gent que val molt la pena i no en tinc cap dubte.
REFLEXIONA
La Lluisa te tota la raó, la serietat, fermessa i rigurositat que te en Joan Carretero, no ho te ningú mes, a mes, es el pare del projecte, aixó tant sols es pot usurpar com han fet els vivales del SI, en qualsavol cas encara que tinguem temps, el temps no el podem perdre d'aquesta manera, es la única cosa que te limitada el ser huma, per aixo hem de posar la directa i ser molt escrupulosos en la feina que s'ha de fer.

En Joan Carretero es el millor.


Xavier Claramunt
Poques vegades es pot llegir un diagnostic tan encertat de lo succeït amb tan poques paraules, només una precisió, tinc la impressió que el 20% de gent intel.ligent és poc, alguna més n'hi haurà, en qualsevol cas nosaltres hem comès l'error de dirigir-nos a la gent equivocada, s'ha de treballar per convèncer els intel.ligents, si això s'aconsegueix, els altres seguiran.
Política al carrer
A Frankyelpunky
No estic d'acord que política és només el que es fa al Parlament, en els societats avançades la política impregna tota la població, i el Parlament escolta. La prova és que les nostres propostes polítiques estan sent assumides per les formacions parlamentàries.
Per a mi es tot molt mes senzill
Només hi ha un 20% de l'electorat que vota amb criteri, amb esperit critic i havent-se informat a fons despres de llegir i escoltar molt. Es l'altre 80% la clau de les victories i les derrotes...per això els politics fan demagogia i populisme, perque saben que no poden de convencer al 20%, ells triaran objectivament. Han de convencer a aquella gent que es mou per questions com "Hem de fotre fora el Tripartit", "Zatarero guapoooo", "Laporta president del millor Barça de la historia", "Hay que joder a estos nacionalistas", i altres raonaments inteligents...
Hem volgut fer la campanya que el poble de Catalunya es mereix, però el poble de Catalunya no tenia ni puta idea de la campanya que es mereixia...i perdoneu l'expresió.
D'acord
La política es fa al Parlament
VBS, d'acord que cal fer política, però la política es fa al parlament. S'ha demostrat ara que ni a les manifestacions massives ni amb meres declaracions públiques es fa política, al final allò que compta són els vots que et donen veu política. En aquestes eleccions l'associació Reagrupament ha estat apartada de la política i no podrà entrar fins d'aqui a quatre anys. Que fer per entrar en la política és la qüestió.
Profetic
Realment enriquidor tot el que he llegit en aquesta pàgina. L'ideari inicialment transferit per part de RCAT, es el mateix que ha fet SI. D'acord. Ells (SI) han tingut "altres" suports que desde el nostre posicionament no hem tingut. Desde RCAT, no hem sabut (jo tampoc), transmetre realment d'una forma clara, directa i mediàtica tot el missatge que s'hagués hagut de fer. He aprés que, les persones que al llarg d'aquests mesos he conegut de RCAT, es gent amb uns principis sòlids , valenta i molt lluitadora. Persones que sense més mitjans que els propis, han fet una tasca increïble i , he de dir, que la filosofía del Dr. Carretero ha estat del tot impregnada. No hem tingut sort?. Jo diría que si. Tot aixó ens ha de fer més forts i continuar endavant amb el projecte Independentista i de regeneració política i democràtica del nostre pais,
Resposta a JMaria
Si Rcat i Carretero no haguéssin existit, Solidaritat tampoc. SI han estat fabricats precisament per ofegar Rcat i la "alta, seriosa i rigurosa política" que proposem. Ens han "robat" fins i tot, l'escó d'en Carretero. Un pla perfecte. Us felicito SI. Si Laporta no hagués anat davant de SI, no haguéssin obtingut ni un escó. És un pla perfecte, res més. Tenen, ara per ara, la bona imatge de l'independentisme a les seves mans. Segons el que facin al Parlament, a les properes eleccions encara haurem de topar amb un altre mur a part dels mitjans de comunicacio, re-fer la bona imatge de la independència, a part de re-fer la bona imatge que proposem dels futurs polítics, se'n ha girat feina i molta!!!!!!

El meu pare "al cel sigui" em deia: "nena, per fer justícia en aquest món es necessiten o bé diners o bé temps". Diners no en tenim, però tenim temps.

La dignitat, seriositat i alta rigurositat encara la tenim a Reagrupament. Que jo sàpiga no l'he vist enlloc més.
El rival?
Jo crec que Reagrupament ha estat en aquestes eleccions, principalment, víctima de cert parasitisme per part d'en Joan Laporta i companyia. És molt difícil, en un món tristament mediatitzat com l'actual, competir amb una bèstia parda de la pantalla plana que proposa, si fa no fa, el mateix que tu proposes. Estic convençut de que, si no hagés aparegut Laporta en l'escenari, tots i cadascun dels vots que s'ha endut Solidaritat se'ls hagués endut Reagrupament.... Al públic en general tant se li'n do qui és el personatge genuí i quin és l'aprofitat: a l'hora de votar, votarà al mediàtic. I en això, vostè, Sr. Carretero, no pot competir ni de prop amb el Sr. Laporta. Personalment puc dir que el meu vot per Reagrupament ha estat tant a favor de la independència com en contra de Laporta, un individu si més no sospitós. Però pensant en clau cent per cent catalana, pel bé del país crec que ara és el moment de fer un exàmen pragmàtic de la situació i decidir què convé més al futur del pais, si unir forces definitivament amb qui ha estat capaç de vectoritzar el vot independentista "uncompromising" amb èxit malgrat tot plegat, encara que sigui més o menys a contracor, o bé seguir amb les coses tal i com estan qui sap si malgastant el temps i el talent de la bona gent responsable de Reagrupament. La decisió és seva, Sr. Carretero. Només li diria que qualsevol adult sap que no sempre els companys de viatge poden ser del teu agrat, ni sempre els pots triar. I que tot sovint acaba passant que, a més a més, tu viatges en segona mentre aquest company enfadós ho fa en business class... En virtut de la seva integritat, jo li penso seguir donant suport sigui quina sigui la seva tria. Però faci-ho de pressa, doncs ara no és moment de grans cogitacions, doncs totes ells han estat ja fetes. Ara és temps d'acció, i com deien els anarquistes d'abans, directa.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament