“Segurament no ho he sabut fer més bé”

Entrevista a Joan Carretero

Veure article

93 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 ... 10 >
Anims
Us he votat com ha protesta a la sentència del tribunal Constitucional.
Tenia dubtes entre Reagrupament i Solidaritat, ja que al principi semblaven dos partits iguals.
Però quan Solidaritat va acceptar el recolzament d'un personatge public del mon "porno", vaig veure que aquest partit no el podia votar. Em semblava poc serio.
Anim per les proximes eleccions.
Esperem com es desarrollen els aconteixaments en aquesta legislatura.
Si CiU no s'en surt amb el "pacte fiscal", els catalans i catalanes ho veuran mes clar
ADEU i anims
SALUT PER CONTINUAR MOLT MÉS!
La política és com tot en la vida. La primera vegada no sol sortir bé.

Però a la segona, amb l'experiència anterior al nostre favor, estic segur que aconseguirem l'objectiu.

Enhorabona a Joan Carretero, als membres de RCat, afiliats i simpatitzants per la gran tasca duta a terme! Espere que no llençeu la tovallola. En especial, en Joan, cap visible de la formació.

A continuar endavant!
UN BON "CALDO" NO ES FA EN CINC MINUTS
BENVOLGUTS REAGRUPATS,

EN AQUEST MOMENT DE DUBTES POSTELECTORALS NO S'HA DE PENSAR EN TENIR PRESSES. S'HA DE SERGUIR FENT BÉ LA FEINA,

EL SUPORT DE 40.000 PERSONES NO ES FÀCIL D' ASSOLIR.

CREC QUE NO ES POT PARAR LA MÀQUINA, S'HA DE SEGUIR ENDAVANT.

LA ÚNICA FORMACIÓ REALMENT SERIA QUE HE VIST EN AQUESTES ELECCIONS HA ESTAT REAGRUPAMENT , LA RESTA HAN FET DE POLÍTICS PROFESSIONALS.

MOLTES, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER FER EL QUE FEU.

SANTI

Ànims Joan
Ànims Joan no llencis la tovallola, molts encara estem amb tu.
Des de loptimisme
Aquesta vegada ha estat, des de l'any 76, la primera que no he votat ERC. La fidelitat és important, però l'exigència i la sensibilitat han de dur-nos, a voltes, a reconduir les nostres actuacions. Vaig assistir a la trobada de l'Auditori, i fa temps que us segueixo.
Ara és el moment d'aguantar, i, una vegada fetes les reflexions pertinents, tornar a seguir amb la feina ben feta, senzilla, constant, però sincera, que heu fet fins ara. Els vots estan repartits com estan, però el nacionalisme i l'independentisme no ha desaparegut, ans al contrari, crec sincerament que encara s'han reforçat més.
La gràcia és trobar la manera de reagrupar-los i treballar en conjunt. Penso que Reagrupament necessita d'una manera bastant urgent, visibilitat per al poble de Catalunya. Visibles i seguint treballant a peu de carrer, tenim un futur important. Ànims!!
SIIIIIIIIIIII
SIIIIII que ho ha fet bé, aixís que els que tenia vosté al seu costat, el que NO HAVEM SABUT FER BE és els diners necessaries per treballar dins dels cervelles dels ROBOTS ( que conste que aquests son els més agraïts quan s´han adonat de la seva condició.....GRACIES A TOTS desilussionats SI però a que podeu mirarvos al miralla!!!!! és la teva VICTORIA···, de moment jo encara NO PUC CRITICAR a LAPORTA......ho fà millor del que jo creïa....ara que del MAS...vorem quanta desilusió ens donarà..--------SIIIII? i ara a quin preu s´ha quedat EL CATALA ESCLAU que li falten dos queixals? TOT EL QUE ES CATALA ES POT COMPRAR? o VENDRE? SIIIIIII GRACIES PER TANTA MILLORA....Tú GRACIES, Tú GRACIES, Tú GRACIES....ho faré per vos,,,,Bééééé, sort que tenim al senyor màs que ens vendrà a MES BON PREU QUE TÚ!! per quan ens has VENUT?.
Anims!!
Molts ànims per continuar endavant....
Jo he votat RCat, però malauradament per nosaltres la nau independentista no ha sortit de port.
Què hi ha darrere de Solidaritat?
Quan va sorgir el moviment de Solidaritat, pensava que finalment tindríem un lloc on agafar-nos i tirar el projecte independentista endavant. A mi en Laporta no m'agrada gens, però el veia un mal necessari. Ara bé, després d'anar a dos actes de SI, ho vaig veure clar. SI només ha estat creada per assegurar la victòria de Convergència, i dinamitar la unió de les forces independentistes. No es pot ser més cregut i superb que el senyor López Tena, dient que a ells tan els feia la unitat. De fet, el que buscaven, és que no n'hi hagués. I així que la opció bona fos la de CiU, i molta gent ha picat, desgraciadament. I només alguns hem sabut veure que qui realment té un discurs seriós i va fer tot el possible per aconseguir la unitat va ser el Dr Carretero. Potser el temps posarà a cadascú al seu lloc, però ara tenim 4 anys més d'oasi català.

salut i reagrupament!
compàs d'espera
No hem entrat,
Laporta si.
Val a dir que vull veure com es mourà SI al Parlament.
Fins avui m'agrada més el que diuen ara i com ho fan, que el que feien i deien abans de les eleccions.
No m'agraden els comentaris que des d'avui segueixen atacant SI.
De moment segueixo associat a Rcat
Sr Carretero:
Em sap molt greu que pensi que no ho ha fet prou bé. Ho ha fet maravellosament bé, amb la dignitat que tots haurien de tenir.
El que passa es que molta gent ha votat Laporta perquè es un personatge conegut del mon del fútbol, tot i ser un impresentable, es mediàtic. Altres ha votat ERC malgrat no estar-hi gaire d'acord, pel vot útil, al ser el partit més gran dels que proposen la independència
Pocs dies abans de les eleccions parlant amb un conegut em deia: "Jo volia votar Reagrupament, però votaré SI perquè les enquestes diuen que potser en treurà un i Reagrupament no en treurà cap, aixi, que em decanto per ajudar a qui en pot treure un." Penso que molta gent pot haver fet el mateix, i no té res a veure amb que vostè no ho hagi fet bé.
Al meu poble es petit, vostè no hi ha fet campanya i no coneixem a ningú de Reagrupament. Tot i així, ha estat la quarta força, amb un 7,71%, per davant de SI i del PP. Jo l'he votat i si no hi hagués hagut la seva candidatura hauria votat en blanc.
Segueixi com fins ara. Menteixen o s'equivoquen els que volen la independencia aquesta legislatura, que defensen el referèndum com més aviat millor. No cal que segui aviat, cal que quan sigui, es guanyi.
Aquesta es una cursa de fons, i tothom sap que aquest tipus de curses, gairebé mai les guanyen els qui van davant a la primera corba.
GUANYEN ELS QUI MANTENEN UN RITME CONSTANT AMB LA VISTA FIXADA A L'OBJECTIU FINAL.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament