El 28-N, tu tries: o autonomia o independència

Veure article

9 Comentaris , Pàgines: 1
Agraïts
Aquest mati he anat a veure una conferència al mercat del Clot, jo sóc del Poblenou, m'ha encantat escoltar i veure com les paraules que sortien de la boca dels emissors eren reals, unes paraules que es podien sentir quan la gent toca al terra. Anem pas a pas, votem aquest partit i fem força i unió!
Demà vénen a Poblenou, allà hi seré!
Visca Catalunya Lliure!
Coherència i caràcter
Evidentment la inteligència i coherència del nostre líder en Carretero, es un dels patrimonis més preuats que tenim. Enhorabona per l'anàlisi que feu, ens reconforta en uns moments que son decisius pel nostre país. El desconcert de tots els que han viscut, viuen, o hi volen tornar a gaudir de la meravella de les poltrones amb cotxe oficial, això sí amb els nostres diners es manifest.

Les coses es canvien des de dins.
El 28-N juguem la gran final amb Espanya, hem de triar seguir sent una colonia castellana, amb més degradació social,cultural i economica, o independència amb regeneració democràtica i prosperitat.
El 28-N són les dues úniques opcions que hi ha.
Les coses es canvien des de dins, de manera que els partits polítics que han governat durant les tres últimes dècades no ens serveixen per complir els objectius socials, culturals i econòmics als que aspirem tots.
Cal fer una revolució de regeneració política i democràtica per tenir el que conscient o inconscientment volem tots.
Salut i independència.
Impecable
Us votaré
Justícia
Si volem una democràcia sòlida també es vital la regeneració de la Justícia.
REAGRUPAMENT SÍ !!!! VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!!!!!!!!!!!!
En Joan Carretero és l'única polític que parla clar i de manera entenedora per a tothom. 2 i 2 són quatre. La resta de polítics només juguen a fer demagògia i es neguen a posicionar-se clarament per motius electoralistes. Ara és hora catalans de demostrar el que volem per la nostra nació. El 28 tots a votar. El bon camí s'ha d'íntentar perquè els greuges que ens ha fet l'estat espanyol continuaràn en augment, sobre tot si veuen que ens "arruguem" davant de les consants ofenses.
Una Catalunya independent o de Ninis
Hem de prendre la decisió: Seguim sotmesos a la mediocritat i omplint Catalunya de ninis o creiem en el país i la seva capacitat de progresar dins Europa.
Quan comprem un producte de consum, des de l'inici amb la adquisició de la matèria primera, com durant el seu procés de fabricació o finalment amb la seva comercialització, es genera, en total, un 60% d'impostos, tan directes com indirectes, respecte el preu de compra. Són masses diners per no implicar-nos tots plegats amb la gestió que es fa d'aquests recursos perquè són decisius pel futur d'un país.
Reagrupament SI gràcies .
Be crec que no cal comentaris....les paraules del text expliquen la realitat de la Catalunya actual, el que no agrada a molts politics actuals es la prescripcio mèdica del Dr. Carretero ja que es dràstica per molts dels seus interessos (Nepotisme inclos).

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament