Per què no hi va haver pacte Reagrupament i Solidaritat?

Veure article

12 Comentaris , Pàgines: 1 2 >
Ho esteu fent be
La conjuntura m'havia produït dubtes, ara he vist, després d'escoltar a la Rut i a la Montse Tudela al Clot, i visitar i llegir la vostra excel·lent web, a més de escatir tot el que esteu fent arreu de Catalunya, que encara és possible entrar al Parlament a fer neteja i desemmascarar tanta corrupció. I per què no dir-ho he escoltat el discurs Laporta: No fa falta dir res més, com deia aquell.......


Endavant Reagrupament ! Per la Independència !
López Tena i el seu pasat fosc
No tots son trànsfugues de Reagrupament, tinc entès que el notari era de CiU.
Per cert que per internet he llegit coses molt fortes d'en Josep Alfons López Tena.
Semble ser va donar fe d'un poder a un impostor amb DNI fals gràcies a lo qual és va pepetrar una gran estafa en la venda dels terrenys de Terra Mítica, així com conexions amb el despatx dels advocats on treballava Zaplana abans de dedicar-se a la política "pa forrarse"
De fet està inhabilitat per fer de notari, crec que és molt millor no unir-se a partits que tenen líders amb actuacions tan fosques a les esquenes.
Em sap greu per la manca d'unitat però us dono ànims.
Lamento el fet de no haver-se establert llistes conjuntes entre Reagrupament i Solidaritat. En una negociació, sovint hi pot haver un terme mig entre el que vol un i el que vol l'altre. Sincerament, volia un pacte encara molt més ample que el que podien haver fet les dues forces polítiques esmentades. Però ara ja sabem que aquest pacte no s'ha produït, per la qual cosa us dono ànims en aquesta cursa electoral que, com moltes altres al Principat de Catalunya i a l'Estat espanyol, margina les forces polítiques extraparlamentàries. Sabem que la representació mínima per Barcelona en aquestes eleccions és de dos diputats, degut al topall mínim del 3% que es demana a cada candidatura. Això voldrà dir que, si Reagrupament supera aquest límit a Barcelona, la Rut Carandell i en Carles Móra seran diputats. Poden representar, doncs, unes veus valuoses en la cambra catalana. També us dic que, tot i ser l'independentisme català majoritàriament pacífic i democràtic, aquestes eleccions poden ser especialment dures amb les corresponents opcions si no es compta amb apoderats i/o interventors en totes les meses electorals, doncs ja va produir-se una tupinada grossa amb una determinada força política independentista basca que es va presentar a les darreres eleccions al Parlament Europeu, tupinada que probablement va impedir a aquesta força política accedir a una plaça d'europarlamentari.
Adeu Laporta
Menys mal que us heu tret en Laporta de sobre, un tio com ell que no te ni xo ni arri (els espectacles donats al Barça ho diuen tot) tan sols pot fer mal a qualsevol llista, si es que se li veu d'un hora lluny que el que vol es seguir vivint de la rifeta. No se com hi ha gent que se'l creu.
temps al temps
Coneixent alguns dels que s'han passat de RCat a SCI, prefereixo romandre "solter", però lluny del bruixot de la tribu, puix l'egolatría del líder, l'oportunisme d'altri i l'idolatría de molts simpatitzants, em fa intuïr que si els resultats del 28-N no son brillants per a ells, les lluites internes els disgregaràn com la sorra front un temporal de tardor.
Potser val més ser pocs i sans que molts i contaminats.
Endavant Reagrupament!!!
Laporta malgastador?
Després del que està passant amb Laporta i el Barça, potser lo millor sigui tenir-lo lo més lluny possible.
Bon resum !
Molt ben redactat els fets. Com són les coses ehh senyors ! de veure al senyor Laporta fent un discurs en un acte de Reagrupament fa ja uns mesos, parlant fantàsticament de Carretero i RCat pels mitjans, etc....i ara vol anar per lliure amb el Beltran i el Tena, que no vegis quin parell, déu meu. Mira que em queia molt bé el Laporta, però aquest atac d´egocentrisme que li ha donat, l´ha deixat pel terra. Com es pot ésser tan avariciós, i a sobre els discursos són un calc als que porta fent RCat des de la seva fundació.

Coherència = RCat

Ja s´ho faran.

Ja ho vaig dir
En el seu dia ja vaig fer cometaris en aquest web prevenint sobre la incorporació del Sr. Laporta. Ara el temps em dona la raó. Endavant Reagrupament !!
Bon resum cronologic
Molt bo aquest resum cronologic dels fets dels darrers tres mesos. Les coses estan com estan, i malgrat que semblava que el "ticket" Carretero - Laporta, o millor dit Laporta - Carretero (ja que es va oferir a Laporta ser cap de llista per BCN), era una gran ocasió per fer un gran resultat el 28-N, ens haurem de decidir per RCat o SCI. Per mi esta més que clar des de fa força temps: el meu vot serà per RCat. Endavant amb la campanya i seguiu en aquesta linia. Visca Catalunya lliure !!!
Només Reagrupament vol la regeneració política !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L' única pregunta a fer ara és:

Aquests "solidaris" són així realment (egoïstes , superbs, etc...) o hi ha algú més al darrera (per ex. CiU) ?????

Les dues possibilitats de respostes són igual de penoses.

No crec que siguin tant estúpids com per veure que amb tota la seva actuació l´únic que han aconseguit és dividir encara més aquest sector polític català.
Suposo que el notari i el polític professional que no ha treballat mai (U. Bertran) deuen saber això de la llei d´Hondt i temes similars. Crec que els hi importa un rave.

Creure´s en possesió de la veritat absoluta és un greu error. Les repercusions pels de sempre: El poble. Que pel que s´ha vist els importa una merda.

Crida MOLT l´atenció que Solid. no inclogui en el seu pograma la regeneració política . A el Bertran aquest segur que no li interessa perquè és dels que es quedaria sense feina (ja porta dues legislatures al Parlament i no podria repetir).

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament