Reagrupament, un projecte unitari

Veure article

15 Comentaris , Pàgines: 1 2 >
Doncs ara ja se qui es que no vol unitat... SCI, i només SCI, en te la culpa!! Aquest es creuen que faràn alguna cosa, peró el que no saben es que Carretero els hi passarà la llima per sobre, i descobrirem qui són veritablement aquests de SCI. Ànims sr Carretero, vostè val molt, i nosaltres (associats, simpatitzants), estem al seu darrere, per fer-li una empenta en el moment en que ho necessiti. Reagrupats, el 28-N, com que entrarem, ens podriem trobar tots a Barcelona, a la seu central, o als locals repartits per tot Catalunya per celebrar que Reagrupament assalta el Parlament!!
jo també sumo
Jo també.
2014
JO TAMBE TINC UN SOMNI, UN SOMNI QUE DESITJO EST FACI REALITAT, per respecte i homenatge a els caigut en defensa de la llibertat l,any 1714, per respecte a els nostres pares, per repecte a nosaltres mateixos, i per deixar un païs petit, honest, pe-ro al mateix temps GRAN PAÏS, una terra agermanada, formada per BONS-HOMS, que gaudiran el nostres fills. JO TAMBE TINC UN SOMNI.......... "Procamació del "ESTAT CATALA", per SETEMBRE 2014, i sempre desde el respecte, la educació, la negociació i també desde la democracia. Un copet de neu, no li fa res a una branca, pero si caüen de forma continuada, la branca es modifica respecte a el seu estat anterior., i fins i tot, pot caure a terra....... TINC UN SOMNI...................
I la energia?
Des de fa temps que milito a Reagrupament, com que ja sòc molt gran i vull arrivar a veure la meva patria lliure, penso amb l'andemà de proclamar l'independència. Un dels problemes més grans que s'ens plantejaran seran els subministres energètics, tant d'enegia elèctrica, com gas natural i combustribles per automoció.
A mi no em preocupa el finançament, (els nostres amics del Centre Català de Negocis ja ens han explicat amb tot luxe de detalls que econòmicament som perfectament viables).
Però què farà "La Caixa" amb " Fenosa", "Gas Natural" i "Repsol"? seran els primers en boicotejar-nos?. Algú ho està ja treballant? Entenc que aquests temes no es facin públics mentre es plantegen i es treballen.
D'Endesa i companyia es pot esperar qualsevol cosa.

El facebook és xenòfob !
Carles , fas una referència a facebook . El facebook és un instrument feixista i xenòfob anticatalà.

Tanquen d´un dia per l´altre totes les pàgines reinvindicatives catalanes. Exemples: La pàg. de Plataforma per la llengua, la que parlava del monument a l´independentisme fet a Arenys, etc, etc...

Tots els catalans hauríem de fer boicot a Facebook. Reagrupament inclós. Per això sempre s´ens pixen a sobre, perquè la gent ni està informada , ni vol estar-ho , i ni reacciona.

( Ei Carles, que tot això no ho dic per tu , ho dic dirigit a tothom en general !! )
Incloure un programa socio-economic altrenatiu
Cal sumar independentistes. Però caldria definir-se clar i disferenciar-se de l'independentisme individualista-competitiu-capitalista del independentisme comunalista de individuos membres d'una nació que no els pot deixar en un atur del "ja t'ho ferás". Una nació que faciliti treball per a tothom i els salaris i preus per a poder viure dignament.
LA FORÇA DE LA PARAULA
Com sempre, les paraules del Dr., del nostre Mestre es el que ens dona força i ens uneix, simes no, la nostra voluntat i potser la nostra constancia desinteressada, per assolir els objectius de Reagrupament, hem de pendre consciencia, primerament individual i despres col.lectiva, per poder arribar a la excel.lencia, mirar endevant i avançar una miqueta cada dia, aixó, també ens donara la consciencia neccesaria i la força per no defallir fins assolir la Llibertat.
Endavant Joan, ens tens amb tu incondicionalment.
Camí cap a la Llibertat de la mà de Vostè..............!!
Company Carretero:
Des de Colonge, al Baix Empordà te vostè i Rcat. tot el nostre suport.
Per nosaltres no només hi ha Reagrupament, sinó una munió de patriotes que tots junts amb vostè al front, crearem en les tres assembles que portem fetes, un front comú de veritables independentistes que volem un futur millor per al nostre país, per la nostra gent i també per als nostres fills.
Mentre altres, esclaus de l’España profunda, s’entossudeixen en recuperar l’estatut assassinat per un TC. altres "pactistes de causes perdudes" volen reclamar el “concert econòmic” i encara uns altres il•luminats volen fer un “referèndum per què “el poble decideixi”.
Pobres il•lusos. ¿No s’han adonat encara que els espanyols no ens volen per cap altra cosa que no sigui per robar-nos 60 milions d’euros diaris?
Tot això és la prova més palpable d’un país (España) ancorat en el passat on encara hi plana l’àliga de “Una Grande y Libre”, però per la seva desgracia, ja no depèn d’ells la LLIBERTAT de la Nostra Pàtria, sinó única i exclusivament de nosaltres i del nostre vot.
Abans-d’ahir vàrem fer un correu electrònic al Sr. Cuní, del programa “Els matins de TV3” demanant-li que fessin un programa sobre el dèficit fiscal, presentant la conferencia del Cercle Català de Negocis. De moment no n’hem tingut cap resposta. Sigui la que sigui, farem públic l’escrit i la resposta, si és que responen.
Gràcies Sr. Carretero per ser qui és i per ser on és. Nosaltres el seguirem allà on Vostè vagi. Sabem que el seu camí és el nostre i sabem també que farem drecera cap a la llibertat de la Nostra Catalunya, Pàtria estimada.

Visca Catalunya, Lliure, Sobirana i Democràtica, com a Nou Estat dins la UE //*//
Les noves tecnologies
Ha quedat clar que ens cal, en primer lloc, declarar unilateralment la independència des del Parlament; i, com a conseqüència, aconseguir els quatre poders indispensables per a la nostra personalitat nacional: legislatiu, executiu, judicial i el dels mitjans de comunicació. Aquestes han de ser les eines per emprendre la tasca necessària per a la consolidació del nostre país.
D’altra banda, cal establir unes llistes de les tecnologies claus que seran els motors de la riquesa i de la prosperitat en el segle actual. Algunes nacions ja s’han pronunciat en aquest sentit. Una llista d’aquest tipus fou establerta l’any 1990 pel ministre de Comerç internacional i de la Indústria japonès (el MITI). Aquesta llista comprenia: “LA MICROELECTRÒNICA”; “LES BIOTECNOLOGIES”; “LES TELECOMUNICACIONS”; “LA INDÚSTRIA AERONÀUTICA CIVIL”; “LES MÀQUINES-EINES I ELS ROBOTS”; “LA INFORMÀTICA (LOGICIALS I MATERIALS)”
A més a més de “declaració unilateral d’independència” i “regeneració democràtica”, no caldria parlar, per fer més dens el programa electoral de Reagrupament, d’aquests que haurien de ser elements claus i “motors de la riquesa i benestar del nostre país”?
Lester C. Thuriow, antic degà de la Sloan’s Schol of Manegement del MIT, deia a les acaballes del segle passat: “Al segle XXI, els factors estratègics essencials seran la intel•ligència, la imaginació, la invenció i les tècniques noves.”

Molt bo
Gràcies Dr. Carretero per aquests articles, gràcies gràcies i més gràcies. Son aquestes paraules les que mouen a la gent. Totalment d'acord Carles, aquests missatges
Han d'arribar al màxim de gent possible, ens hem de
Fer escoltar amb mailings, premsa, tríptics, a tot arreu on puguem arribar!

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament