Comunicats

Reagrupament se solidaritza amb els afectats pels incendis de l'Alt Empordà

Desitgem l'acabament dels incendis al més aviat possible i, en un moment en què bona part dels nostres recursos no retornen al nostre país, reclamem que els recursos de Catalunya es destinin a cobrir les necessitats del propi país i, en primer lloc, a procurar la recuperació del territori afectat i la prevenció de situacions semblants arreu del territori de la nació catalana.

1.393 lectures | 19 vots - valoració 9.21 | 0 comentaris
Catalunya vol viure en llibertat

Reagrupament Independentista s’ha adherit al concert, organitzat pel diari “El Punt Avui”, que es farà el pròxim 29 de juliol a Girona i en el qual participaran més d’una trentena de cantants i grups musicals del país per commemorar el vintè aniversari de les detencions d’independentistes de l’any 1992, que van passar a la història amb el nom d’operació Garzón .

1.843 lectures | 11 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Francisco Franco estrenyent la mà a Adolf Hitler en la seva trobada a Hendaia

Des del març d’enguany, el diari digital Gol promou una campanya  de recollida de signatures perquè el Barça retiri les dues medalles d'or que es va veure obligat a concedir al dictador Francisco Franco els anys 1971 i 1974, amb motiu de la inauguració del Palau Blaugrana i del Palau de Gel i del 75 aniversari de l'entitat, respectivament.

1.366 lectures | 9 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Jordi Gomis, en memòria

Volem recordar el nostre company, Jordi Gomis. Per això, hem recollit els textos que ell va publicar al nostre web. En Jordi era un col·laborador molt actiu amb el web de Reagrupament i ens enviava molt sovint textos que publicava a la premsa digital o comarcal, o articles que elaborava expressament per al web. Hem preparat una petita antologia de textos d'entre els molts que ell va publicar aquí els darrers dos anys. Fan una bona síntesi del seu pensament i mostren la seva excel·lent capacitat argumentativa en defensa de la llibertat de la nostra nació. Et trobarem a faltar molt, Jordi!

9.782 lectures | 45 vots - valoració 10 | 17 comentaris
Jordi Gomis / Fotografia: El vallenc

L'enterrament del company Jordi Gomis tindrà lloc aquest dimarts, 29 de maig, a l'Església d'Alcover a la una del migdia.

Jordi Gomis. En memòria

2.158 lectures | 10 vots - valoració 9.1 | 0 comentaris
L'ESPERIT CATALÀ - Tàpies

Quan un govern és còmplice o abandona el seu poble davant les injustícies que pateix, el poble s’ha d’organitzar per a defensar-se. En aquest sentit, Reagrupament inicia la campanya #DefensaNacional  amb l'objectiu de recolzar i donar suport polític i jurídic, si escau, a tots els patriotes que siguin perseguits o sancionats pels actes de resistència en defensa dels atacs de l’Estat espanyol i que tinguin com a objectiu la consecució de l'Estat català. 

4.401 lectures | 24 vots - valoració 9.63 | 0 comentaris
Posicionament de la Sectorial d’Economia de Reagrupament sobre l’expropiació d’YPF
(Barcelona, 25-04-2012)

Reagrupament és partidari de respectar i fer respectar els acords econòmics internacionals i així proposarem que ho faci el proper Estat català independent. D'acord amb aquest plantejament, i un cop valorat el procés que s'ha seguit, fins aquest moment, en l'expropiació d'YPF, només cap posicionar-nos en contra d'una acció que atempta contra la seguretat jurídica, que és la base del lliure mercat i del comerç internacional.

2.811 lectures | 40 vots - valoració 8.7 | 5 comentaris
Fragment de les Homilies d'Organyà
(Sant Jordi, 2012)

En el moment actual, en què estem patint agressions constants contra la llengua catalana, Reagrupament Independentista enceta una campanya en defensa de la nostra llengua, com un dels elements fonamentals que ens defineixen com a poble, des dels nostres orígens nacionals.

3.892 lectures | 8 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Enllaçats per la llengua
(Sant Jordi, 2012)

Catalunya és terra de pas i alhora d'acollida. Aquest doble vessant ens situa en una cruïlla en la qual la nostra llengua ha de jugar dos papers decisius: constituir-se com a eix vertebrador de totes les relacions administratives, econòmiques, culturals i socials i fer possible que els nouvinguts la coneguin i l'usin. Les circumstàncies històriques i les que actualment viu el nostre país perjudiquen i afebleixen la nostra llengua de manera reiterada perquè una llengua parlada en una terra de pas i sense recursos estatals és, en paraules de Joaquim Molas, plena de dramatisme.

3.598 lectures | 7 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Reagrupament s'adhereix a l'acte en honor a Sant Jordi

És la nostra festa, de l’amor i el coneixement. Lluny d’estridències i fatxenderies, joies, regals cars i núvols de cotó ensucrat amb missatges d’amor enganxosos, els catalans expressem els nostres sentiments amb dues coses íntimes i personals: una rosa, exemple de bellesa efímera i passional, i un llibre, reflexió i durabilitat. Potser una altra manifestació del seny i la rauxa, en tot cas una festa per gaudir i fer gaudir.

3.981 lectures | 17 vots - valoració 9.18 | 0 comentaris

L'enquesta

Quina creus que hauria de ser la reacció a Catalunya davant la sentència del TC que anul·la la declaració de sobirania catalana?
 S'ha d'ignorar per complet. EL TC no és un òrgan neutral
 És una mostra més de l'actitud d'Espanya. A la pràctica, vol dir que el referèndum no es farà
 La sentència deixa una porta oberta al dret a decidir. Sóc optimista amb el que això signifiqui
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

BARCELONA CONTRA LA CRISI, INDEPENDÈNCIA

Parada informativa Pça. Catalunya 4 (davant FNAC)