Comunicats

El candidat Ignasi Planas, a l'esquerra, acompanyat de Marc Viñolas responsable de la federació de Reagrupament de Barcelona

El candidat de Reagrupament Independentista a l’alcaldia de Barcelona, Ignasi Planas, va anunciar ahir que el partit no es planteja formar part d’una coalició com va fer en les eleccions passades. La postura, explicada ahir pel matí en una trobada amb periodistes, no va en detriment de possibles negociacions, va matisar. Planas va incidir en el moment històric en que es troba el procés cap a la independència de Catalunya i la necessitat de que Barcelona lideri aquest camí com a futura capital d’un nou estat.

Planas va recordar també que Reagrupament forma part de l’Ajuntament de Barcelona, com a integrant de la coalició Unitat per Barcelona amb Jordi Portabella. A les anteriors eleccions, el candidat figurava en la llista de la coalició en quarta posició. “Per tant”, va reiterar, “Reagrupament està ja dintre de l’ajuntament”.

Planas va ser contundent a l’hora d’explicar l’objectiu del partit per les eleccions municipals de la ciutat comtal: “La nostra gran responsabilitat és transformar Barcelona en la capital d’un estat i perquè això succeeixi és necessari que la governin forces independentistes”, va dir durant la trobada. 

136 lectures | 3 vots - valoració 8.67 | 0 comentaris
Ignasi Planas és elegit candidat de Reagrupament a l’alcaldia de Barcelona

L’Assemblea de Barcelona va escollir ahir per unanimitat a Ignasi Planas, advocat de 43 anys, com a candidat a l’alcaldia de Barcelona a les properes eleccions municipals.

466 lectures | 19 vots - valoració 8.53 | 0 comentaris
Manifestació d'ahir a Plaça Catalunya de Barcelona contra la monarquia espanyola i per la independència, on Reagrupament hi va estar present

Davant l’abdicació d'ahir del Rei d’Espanya Juan Carlos I, Reagrupament Independentista demana a tots els partits polítics i la societat civil que no es distreguin de l'objectiu de lluitar per una Catalunya lliure amb debats sobre monarquia o república, i que es continuï el camí cap a l’assoliment d’un Estat independent sense caure en el que segurament serà el darrer intent d’aturar el procés que s'està portant a terme a Catalunya.

542 lectures | 7 vots - valoració 9.14 | 1 comentaris
Reagrupament agraeix la tasca feta per Montse Aymamí de cara a les eleccions europees

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, reunida en sessió ordinària a Barcelona, el 31 de maig del 2014, per unanimitat, va agrair la tasca desenvolupada per Montse Aymamí i Viadé

197 lectures | 8 vots - valoració 8.63 | 0 comentaris
Carles Bonaventura: “Volem construir un estat nou i aprofitar-ho per canviar la manera de fer política, també des dels ajuntaments”.

Amb Carles Bonaventura, s’inicia la sèrie d'entrevistes als candidats i candidates de Reagrupament Independentista a les eleccions municipals. Carles és actualment regidor a Girona i encapçala la candidatura del partit en les eleccions municipals de l’any vinent. Per a ell són clau portar els valors de Reagrupament, com la transparència, la regeneració política i la participació ciutadana en la manera de fer política municipal. "No és el ciutadà el que ha d’estar al servei de l’administració sinó a l’inrevés", afirma. I destaca que l'independentisme és en última instància una manera d'augmentar el benestar de la gent ja que el govern espanyol és una amenaça als serveis que, de moment, només els ajuntaments ofereixen. 

489 lectures | 6 vots - valoració 10 | 0 comentaris
La furgoneta ha estat aquest matí a Barcelona en un acte amb Ramon Tremosa

La furgoneta de Reagrupament Independentista ja està recorrent el territori català amb motiu de la campanya electoral de les eleccions europees.

Podeu consultar el recorregut de la furgoneta independentista en els actes ja s'ha confirmat la presència aquí

548 lectures | 11 vots - valoració 10 | 1 comentaris
L'ONU rep més de 5.500 peticions per la independència de Catalunya

La campanya ciutadana “ONUxIndependència" ha sobrepassat les cinc mil peticions en només una setmana en funcionament. La campanya iniciada per Reagrupament per internacionalitzar el procés independentista i la voluntat de celebrar una consulta el 9N2014 ja porta més de 5.500 peticions. “ONUxIndependència” va començar oficialment el diumenge 6 d’abril i en aquests moments porta 5.513 peticions, xifra que va augmentant contínuament gràcies al suport ciutadà.

1.032 lectures | 13 vots - valoració 10 | 3 comentaris
Foto: Govern.cat/Jordi Bedmar

Reagrupament Independentista valora positivament la tesi de l’últim informe del Consell Assessor per la Transició Nacional que afirma que l’escenari més probable és la integració de la Catalunya independent dintre la UE. Aquest posicionament coincideix amb el que des de sempre ha defensat Reagrupament, que considera inconcebible qualsevol altre plantejament alternatiu.

562 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Reagrupament inicia la campanya ciutadana "ONUxIndependència" per portar la independència de Catalunya a les Nacions Unides

Reagrupament Independentista inicia una campanya participativa, anomenada "ONUxIndependència", mitjançant la qual els ciutadans poden demanar a les Nacions Unides a instar al Govern Espanyol a permetre la celebració del referèndum per la independència el 9 de novembre. L’escrit està dirigit al Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki-moon.

1.074 lectures | 30 vots - valoració 9.63 | 1 comentaris
Seu del TC

Reagrupament Independentista, davant la sentència del Tribunal Constitucional espanyol, demana al govern català, al Parlament i a la societat civil que ignori el que diguin els tribunals o institucions espanyoles, que el procés continuï i que es treballi per passar de la declaració de sobirania a la declaració d'independència en seu parlamentària.

672 lectures | 12 vots - valoració 10 | 1 comentaris

L'enquesta

Quin paper jugarà Felip VI en el procés sobiranista català?
 Exactament el mateix que el seu pare: serà un destorb
 Serà una peça clau perquè es pugui celebrar el referèndum el 9N14
 Tot i què reconeix la força del procés, dificultarà qualsevol tipus d'assoliment
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

VOLEM VOTAR, DEMANA-HO A LA ONU

VOLEM VOTAR DEMANEM-HO A L'ONU Parada informativa a PL.de Sarrià  

TALLER DE TWITTER PER LA INDEPENDÈNCIA

Reagrupament Independentista ofereix un curs gratuït sobre l'ús de la popular pàgina de 'microblogging' i la seva importància en la campanya pel #SÍSÍ i una Catalunya independent. 

El curs tindrà lloc els dies 17 i 23 de juliol a les 19h a la Seu Nacional de Regrupament (Roger de Llúria, 5, 2-2, Barcelona) i és obert tant als no iniciats com els usuaris avançats. 

Pots trobar més informació aquí . Si desitgeu apuntar-vos, només heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre nom a premsa@reagrupament.cat